Türkiye geneli belediyelere çok sayıda memur ve personel alımlarının yanı sıra işçi alımları da yapılıyor. Belediyeler seçim öncesinde belki de son olacak memur personel ve işçi alım ilanlarını İŞKUR üzerinden yayınlayarak, kamuoyuna duyuruları yaptılar. Yayımlanan bu ilanlarda çok sayıda kadroya rastlamak mümkündür. Başvuru yapmak isteyecek adaylar için tüm bilgilendirmeleri aktarmaya çalışacağız.

GENEL BAŞVURU KOŞULLARI

İlanların genelinde en az lise mezunu olmak şartı yer alıyor, Önlisans ve lisans kadroları için de çok sayıda ilan bulunuyor. İşçi kadrolarına yapılacak alımlarda en az ilköğretim mezunu olunması yeterli görülüyor. Ayrıca adayların sağlık durumlarının da görev yapmaya elverişli ve sağlık kuruluşları tarafından belgelenmiş olmasına da ihtiyaç duyuluyor.


Yukarıda görülen ilanların dışında daha çok sayıda ilan yer almaktadır.

HANGİ ŞEHİRLERE ALIMLAR YAPILIYOR?

Diyarbakır, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Kars, Erzurum, İstanbul, Antalya, Çanakkale, Burdur, Bursa, Isparta, Bartın, Aydın, Zonguldak, Konya, Ağrı, Kastamonu, Mersin, Balıkesir, Osmaniye ve Kocaeli için memur, personel ve işçi alımları gerçekleştirilmektedir.

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILIYOR?

KPSS şartsız olarak gerçekleştirilen bu memur, personel ve işçi alımı kadroları için evrak memuru, büro memuru, ofis memuru, arşiv memuru, veznedar, tahsildar memur, mühendis,tekniker, eğitmen, sağlık memurları, idari işler personelleri gibi kadrolara alımlar sağlanmaktadır.

İLANLARA ULAŞMAK

Yayımlanan tüm ilanlara iskur.gov.tr adresi üzerinden erişim sağlanabilmektedir. Kamu dışı memur personel alımları bölümünden ilanlar yayımlanmıştır.

İLANLARA ANINDA BAŞVURUN, HABERİNİZ OLSUN! UYGULAMALARI İNDİRİN

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim