Kamuya yönelik olarak yürütülen memur alımlarında başvuru süreçleri ve yeni ilan yayımlama periyotları devam ediyor. 2018 yılı bitmeden devlet kurumları mevcut personel kadrosunu genişletmek ve personel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Devlet Personel Başkanlığı resmi web adresi üzerinde ilana çıkıyorlar. Yürütülen memur personel alımlarını, başvurusu başlamış ve bitmek üzere olan hatırlatmak maksatlı aktaracağımız ilanları ve çok daha fazlasını bu haberimizde bulabilirsiniz. Yayımlanan farklı ilanlar, farklı kurumlara ve kadrolara yönelik olduğundan yalnızca ortak başvuru koşullarına değineceğimiz bu yazımızda, ilanlara başvurmayı düşünen adayların ilgili ilan bağlantıları üzerinden tüm detaylara ulaşmaları önerilmektedir. İlanlara başvuruda problem yaşanmaması adına bu detaylara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Yayımlanan ilanlarda adaylarda aranan ortak şartlar; kamu haklarından mahrum edilmemiş olmak, sağlık problemi bulunmamak, kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, KPSS puanı bulunmak ya da en az lise mezunu olmak, T.C vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, terör örgütleriyle ismi anılmamış ve kamudaki görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak şeklinde özetlenebilmektedir. Aşağıdaki ilanlara başvuru yapmak isteyecek adaylar, ilgili butonlar aracılığıyla ilan hakkındaki tüm detaylara (son başvuru tarihi, başvuru şekilleri ve adresleri, ek nitelikler ve kılavuzlar) erişim sağlayabilirler.

Hangi kurumlara alımlar yapılıyor?

T.C.D.D 157 memur personel alımı yapıyor. (Tıklayınız)
B.T.K 47 memur alımı gerçekleştiriyor. (Tıklayınız)
Belediyelere memur personel alımları yapılmaktadır. (Tıklayınız)
Belediyeye okuryazar personel alımı (Tıklayınız)
Zabıta memuru alımı yapılacak (Tıklayınız)
Kamuya 1362 devlet memuru alımı yapılıyor.(Tıklayınız)

Kamuya yapılacak memur alımları

2018 yılı bitmeden kamuya çok sayıda memur ve personel alımları yapılmaya devam edilecek. Ek olarak kamuya açılan kadro ihdasları da gündeme yansımıştı. 2019 yılı itibariyle planlanan bu alımlar hakkında da çok sayıda haberi sizlere ulaştırmıştık. Yapılacak tüm memur alımlarından ve kadro ihdaslarından, tercih işlemlerinden ve memur adaylarının bilmesi gerekenlerden her zaman olduğu gibi ilk siz haberdar olmak isterseniz mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

İndirmek için: Tıklayınız