İçişleri Bakanlığı az önce yayımladığı duyuruya göre 2020 ve 2021 yılı için 30 Dernekler Denetçi Yardımcısı alımları için duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar için kesin değerlendirme ve sonuç listesi ile günlük katılım listeleri açıklandı. Adaylar 09 - 10 - 11 Aralık 2020 tarihlerinde Sabah ve öğlen olmak üzere sınava katılacaklar.

Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada " Bakanlığımız merkez teşkilatı emrinde boş bulunan 30 adet İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı kadrosuna giriş (sözlü) sınavına katılmaya hak kazanan adaylara ilişkin “KESİN DEĞERLENDİRME SONUÇ LİSTELERİ ile GÜNLÜ KATILIM LİSTELERİ” aşağıdadır " dedi.

SÖZLÜ SINAVA KATILACAK ADAYLAR DİKKAT!

Günlü Katılım Listelerinde isimleri belirtilen ve sözlü sınava katılacak adayların, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 3. KAT KONFERANS SALONUNDA, belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları ve yanlarında onaylı kimlik belgelerinden(TC. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport) herhangi birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Sınav İlanı

Günlü Katılım Listesi

Kesin Değerlendirme Sonuç Listesi

Editör: TE Bilisim