Adalet Bakanlığı resmi gazetenin mükerrer sayısında açıklanan ilana göre 15 stajyer kontrolör alınacak. Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri Kontrolörleri merkez teşkilatı 15 memur alımı başvuru şartları neler? 2019 yılının son ilanında kontrolör alımı ilanındaki detaylar şu şekilde olacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Adalet 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımaları ve yaş şartında 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekli olacaktır. 1 Ocak 1985 dahil daha sonra doğmuş olanlar başvuru yapabilecekler. Diğer başvuru şartlarında ise adayların eğitim şartlarında Hukuk, Dört yıllık fakültelerin hukuk eğitimi veren ve meslek için gerekli kültürü veren bölümlerinden mezun olman 2018-2019 KPSS sınavları P9 ve P48 puan türlerinden en az 70 ve üzeri puan almak gerekli olacak. Adayların askerlik ile ilişiği olmaması gerekli olacak.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvuru genel ve özel şartlara sahip adaylar için istenilen belgeleri hazırlayıp 6 Ocak tarihinden itibaren son olarak 20 ocak tarihine kadar Adalet Bakanlığı merkez teşkilat şubesi müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekli olacak. Posta yolu ile başvuru yapılabilecek. Son başvuru tarihinden önce evrakların ulaşması gerektiğinden adayların bu konuda dikkatli olmaları gerekmektedir. Diğer yandan başvuru yapan adayların puan türlerine göre sıralama yapılacak. Sıralamada ilk 60 aday arasında bulunan adaylar için sözlü sınav gerçekleştirilecek. Buna göre sözlü sınav için çağırılacak adaylar internet sitesi üzerinden duyurulacak. Sözlü sınavda ve kpss puanlarından ortalamasından en az 70 ve üzeri puan almak gerekli olacak. Sözlü sınav ne zaman yapılacak belli oldu 24 Ocak ile 25 Ocak tarihleri arasında Ankara Hakim evinde gerçekleştirilecek.

7  PEDAGOG ALIMI;

Adalet Bakanlığının açıkladığı diğer ilanda ise Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden ve Eğitim Programları ve Öğretim bölümlerinden mezun olan KPSS p3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan alan adaylar arasından 7 pedagog alımı gerçekleştirilecek. Buna göre bu ilana başvurular 13/01/2020 tarihinde başlayacak 24 Ocak tarihine kadar devam edecek. Diğer detaylar için aşağıdaki ilanı inceleyebilirsiniz.

İLAN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim