Milyonlarca kişinin istihdam edilmesinde büyük rol oynayan İŞKUR, 2019 yılı memur ve personel alımları için, yeni ilanlar yayımlamış durumda. İŞKUR’ un kendi web adresi üzerinden alınacak olan başvurularda, hem online hem de şahsen başvuru yapma imkanı bulunuyor.

İlanlara İŞKUR’ un resmi web adresi üzerinden başvurularda, üye profilinin bulunması gerekmektedir. Aksi halde başvurular yapılmayacaktır. Üye profili olmayan kişiler ise online olarak oluşturabilecekleri gibi İŞKUR il ve ilçe müdürlükleri üzerinden danışarak, üye profillerini oluşturabilirler. İŞKUR üzerinden şuan itibariyle 35 bin kişilik personel ve memur alım ilanı yayımlanmış durumdadır. Bu alımlarda adayların taşıması gereken şartlar, başvuru şekilleri ve adayların sahip olması gereken ek nitelikler gibi tüm detaylar ilan bağlantıları üzerinden erişilebilir durumdadır. İŞKUR üzerinde şuanda binlerce farklı kadro üzerinden, tüm tecrübe seviyelerine uygun yaklaşık olarak 35 bin kişilik personel ilanı kamuoyuna duyurulmuştur.

Bu alımların bir kısmı kamu ilanı bir kısmı ise özel sektör işletmelerine yönelik ilanlardır. İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular öncesinde mutlaka ilanların gerektirdiği şartların taşınmasından emin olunması gereklidir. İlan şartlarını taşımayan adayların başvuruları değerlendirme sürecine dahil edilememektedir. Tüm ilanlara başvurularda eksik ve hatalı bilgilerin iletilmesi ya da teslim edilmesinde adayın kendisi sorumlu tutulacak ve başvurular alınamayacaktır.

İŞKUR üzerinden yapılan 35 bin memur ve personel alımı için tüm gelişmelerden haberdar olmak, anında bildirim almak ve başvuru sonuçlarına erişmek için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

Uygulamalarımız için tıklayınız.