Kamu kurumlarından İçişleri Bakanlığına yapılacak çarşı ve Mahalle Bekçisi ile Polis Memuru kadrolarında 2019 yılı ilanları açıklanması bekleniyor.

10 BİN POLİS ALIMI

Adayların başvuru sürecinde yaş, eğitim ve diğer başvuru şartlarının neler olabileceğini merakla sormaktalar. Bunun yanı sıra ilanların açıklanma tarihin ne zaman olacağını sormaktalar. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 2018 yılında müjdeledi.35 Bin polis alımından ilk ilan için hazırlıklarının devam ettiğini belirti. Bu alımlarda PÖH kadrolarında ilk aşamada emniyet mensubu kadrolarından görevlendirileceği belirtildi. 10 Bin polis memuru alımı henüz ilan tarihi belli değil. Gelişmeler olduğunda ilan tarihini ve kadro dağılımını aktarmaya devam edeceğiz.

10 BİN 500 BEKÇİ ALIMI

İçişleri Bakanlığı bünyesinde Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılacak eğitimlerle görevlendirilecek diğer kadrolardan Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımları için geçtiğimiz haftalarda resmi gazetede ilan edilen 10 bin 500 kadro ihdasının ardından ilanların açıklanması için geri sayım başladı. Henüz bu alımlarında ne zaman yapılacağı belirlenmedi.

EGM polis ve bekçi alımları ilanlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim