Yen i ilan yayımandı. Devlet Personel Başkanlığı üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Rize Belediyesi  bünyesindeki eksikliği gidermek adına Engelli memur alımı yapacağını belirtti. 657 Sayılı Kanunun 53. maddesi ne göre Engelli Personel çalıştırılma Yükümlülüğünü yerinbne getirmek amaçlı Farklı alanlardan engelli memur alımı yapacak.

Buna göre adayların işlemleri ÖSYM tarafından yapılan olup, adayların 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca alım pozisyonlarına göre Herhangi bir Ön Lisans Programlarından mezun olmuş 1 Memur ve Herhangi bir Lisans programlarından mezun olmuş 1 memur ve Güvenlik Tahkitanının olumlu sonuçlanması olmak üzere 2 Engelli memur alımı yapılacak.

Adaylar başvurularını Tercih işlemleri ile yapacak olup, ÖSYM tarafından duyurulan merkezi yerleştirme kılavuzuna göre yapılacak. Adaylar tercih işlemlerini 2018/2 EKPSS ile ÖSYM Merkezi Yerleştirme yolu ile en geç 07 Aralık 2018 saat 23:59 a kadar ÖSYM kodu ile yapacaklardır.  Tercih işlemleri ÖSYM'nin intemet sitesi ( www.ais.osvm.qov.tr ) üzerinden yapılacaktır. Adayların başvuru yapmada önce mutlaka ÖSYM 2018/2 EKPSS Tercih kılavuzunu tamamen incelemeleri gerekmektedir.

İlan hakkındadetaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim