Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Fatih Belediyesi memur personel alıyor. Buna göre yayımlanan ilanda da belirtildiği üzere toplamda 30 kişilik boş kadro ile Zabıta memuru alınacak. Ayrıca söz konusu ilana bay veya bayan adaylar başvuru yapabilecek olup, Adaylardan belirtilen nitelikleri'de taşımaları gereklidir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Fatih Belediyesi alımını yapacağı zabıta memuru kadrosu için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Hehangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi ublunmamak, Görevini yapomasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştrımasından olumlu sonuç alabilmek gibi genel nitelikler aranacaktır.

Ayrıca özel olarak ise, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından 2018 yılına ait sınavdan Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Yapılaca ksınav tarihi itibari ile henüz 30 yaşınu doldurmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, gibi nitelikler arancaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak olan adaylar, başvurularına 05 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilr ve en geç 09 kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Mesai saatleri içerisinde 09:00 ve 16:30 arasında Fatih Belediyesi İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim