Milli Eğitim Bakanlığına sözleşmeli öğretmen atamaları için 14 Nisan ile 8 Mayıs tarihileri arasında gerçekleştirilen mülakatların sonuçları ne zaman açıklanacka? 20 bin öğretmen mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin resmi bir açıklanma bekleniyor. Yirmi bin öğretmen sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin son gelişmeleri aktarıyoruz.

20 BİN ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI;

Milli Eğitim Bakanlığına çok sayıda öğretmen alımı için adaylar yoğun ilgi ile karşıladığı başvuruların tamamlamasının ardından mülakat sınavına alındılar. Mülakat sınavının üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen sonuçların henüz açıklanmamış olması adayların merakını arttırmaya devam ediyor. 

Mülakat sonuçları MEB resmi internet sayfasından İKGM açıklayacak. Sonuçların açıklanmasına dair henüz resmi bir takvim bulunmuyor. Buna karşın sosyal medyadan adayların paylaştığı bir atama takvimi bulunmakta. Bu atama ve mülakat tarihine göre sonuçların 11 Temmuz tarihinde açıklanacağı belirtilmekte. Bu takvimi doğrulayan resmi bir açıklama bulunmadığı için adayların söz konusu paylaşımlara itibar etmemeleri gerekmektedir. İşin olsa ekibi olarak mülakat sonuçlarına ilişkin en doğru ve hızlı bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz. Anında haberdar olmak için mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA