Özel sektör işletmelerine yönelik olarak yayımlanmış bu ilanlarda, ilan şartlarına uygun olan adaylar arasından hasta danışmanı memur alımları yapılacaktır. Yürütülecek memur alımları için adayların taşıması gereken şartlar ve diğer niteliklere haberimizde yer vereceğiz. Tüm memur personel alım haberlerinden ilk siz haberdar olabilmek için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız. Böylelikle tüm ilanlardan cep telefonunuza ücretsiz olarak bildirim alabilirsiniz.

UYGULAMALARI İNDİR-İLANLARA BAŞVUR

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

2 FARKLI İLE ALIMLAR YAPILIYOR

İstanbul ve Edirne ili için yapılan hasta danışmanı memur alımlarında, başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuru yapacak adayların T.C vatandaşı olması, sağlık problemi bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, sağlık problemi bulunmaması, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olması, güleryüzlü çalışmayı ilke edinmiş olması, bilgisayar kullanımını biliyor olması, iletişim ve temsil yeteneklerinin gelişmiş olması, muhakeme becerisinin bulunması, en az lise mezunu olması, kamu haklarından mahrum bırakılmamış, kamudaki bir görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olması, terör örgütleriyle zararlı faaliyetlerde bulunmamış veya ismi anılmamış olunması, mesai saatlerine özen gösterebilecek olması, yoğun çalışma temposuna ayak uyduracak olması ve dış görünüşüne özen gösteriyor olması gibi şartlar aranmaktadır.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, iskur.gov.tr girip açık iş ilanları bölümündeki meslek arama bölümüne hasta yazıp, çıkacak sorgulardan hasta danışmanı seçeneğini seçip aratmalıdırlar. Böylelikle hasta danışmanı pozisyonu için yapılan tüm alımlar adayların karşısına çıkacaktır. Buradan online olarak başvuru yapmak mümkündür.

Editör: TE Bilisim