Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına yeni memur alımı açıklaması geldi. Bakan Ahmet Eşref FAKIBABA bir takım etkinliklere katılmak üzere önceki gün Balıkesir Bigadiç İlçesinde açıklamalar yaptı. Tarım bakanlığına memur alımı yapılacağı müjdesini veren Bakan FAKIBABA, alımlar için yazışmaların yapıldığını belirtti. Bugün katıldığı televizyon programında alımlar için yeni açıklamalar geldi. Bakanlığın hangi pozisyonlara ihtiyacının bulunduğu da açıklandı.

Bakan FAKIBABA, TRT'de canlı yayına katılarak gündeme ilişkin pek çok konuda açıklamalar yaptı. Tarım Bakanlığının memur alımı içinde önemli değerlendirmeler geldi.

EN ÇOK HTİYAÇ BULUNAN KADROLAR!

Sosyal medya üzerinden sorular üzerine TRT spikeri Bakan Ahmet Eşref FAKIBABA'ya alımlar konusunda soru yöneltti. Bakan: "Bizim ihtiyacımız var. Benim en önemli takım arkadaşlarım, mühendisler, teknikerler, teknisyendir. Bunlara gerçekten ihtiyacımız var." dedi.

Yazışmaların yapıldığını ve Bakanlığın çok sayıda personel ihtiyacının bulunduğunu, alım yapılması için gerekli adımların devam ettiğini, hükümet programındaki önceliğe göre alımların yapılacağı açıklandı. 

Editör: TE Bilisim