Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden personel alım ilanları yayımlayan bir özel işletme, bünyesine zabıt katibi kadrosundan personel alımları yapmaya hazırlanıyor. Başvuruları İŞKUR üzerinden alınacak zabıt katibi kadrosuna başvuru yapmak isteyen adayların taşıması gereken şartlar ve başvuru bilgilerine aşağıda yer alan bilgilendirmelerden ulaşabilirsiniz. Yürütülen zabıt katibi alımlarında tüm adayların belirtilen şartları taşıması gerekmektedir, aksi halde ilana başvuru yapılamayacaktır. İlan şartlarını taşıdığını düşünen adayların bu noktada dikkatli olmalarını ve detaylı olarak aşağıda bağlantısı yer alacak adresten ilanlara göz atmalarını önermekteyiz.

BAŞVURU KOŞULLARI

Yayımlanan bu zabıt katibi alım ilanları özel bir işletmeye yöneliktir dolayısıyla başvuru şartları da işletme tarafından belirtilmiştir. İlgili adayların adalet meslek yüksek okulu mezunu ya da öğrencisi olmalarının dışında, hukuk derslerinde başarılı olmaları, 10 parmak klavye kullanabiliyor olmaları, Word ve excel programlarını iyi derecede biliyor olmaları, ifade ve temsil yetenekleri yüksek olmaları, iş bitirme becerilerinin yüksek olması, 15.04.2001 ve 20.03.1984 tarihleri arasında doğmuş olmaları istenmektedir.
 

BAŞVURU BİLGİLERİ

Çalışma şekilleriyle alakalı olarak yapılan açıklamada işletme tarafından ses kayıtlarının çözülmesi ve yazıya dökülmesi, imla hatalarının giderilmesi konularında görev alacak, klavye kullanımı yüksek kişilerin tercih edileceği bilgisi aktarılmaktadır. İlanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için 00004892032 ilan numarasını aratabilir, ilanlara ulaşabilirsiniz. İlanları sorgulatacağınız alanda isterseniz meslek ile arama bölümüne zabıt katibi de yazabilirsiniz. Başvurular İstanbul ilindeki vatandaşlara yöneliktir.