Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi yeni yayımladığı duyuru ile sağlık personel alımı yapacak. 1982 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan Yüzüncü Yıl üniversitesi Fakulteleri, Meslek Yüksekokulları ve Enstütileri ile Van ilinde önemli akademik faaliyetlerinde bulunuyor.

Bununla birlikte üniversitenin daha önce yapmış olduğu personel alım ilanlarında sağlıkçı alımları yapacağı için başvuru almıştı. Yeni yapılan duyuruda sözleşmeli personel alımına ilişkin asıl lsiteden başvuru yapmayan adaylara yönelik olarak yeden aday lsitesinden boş pozisyon kadar alım yapılacak.

Yeden listesinden personel alımlarında adayların 17 Temmuz tarihine kadar gerekli olan evrakların getirilmesi istenildi. Yapılan açıklamada "Söz konusu listede isimleri belirtilen yedek adayların 13.07.018 tarihine kadar istenilen evrakları Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir." denildi.  

İSTENİLEN EVRAKLAR

Yedek listesinden kadroya yerleşmek için adayların; Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu (2 Adet), 6 Adet Fotoğraf, Kimlik Fotokopisi, Sağlık Raporu ( Tek Hekimlik ) belgelerini istenilen tarihe kadar teslim etmesi gerekiyor.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

ANESTEZİ TEKNİSYENİ
DİŞ FAKÜLTESİ HEMŞİRE
LİSANS EBE
FİZYOTERAPİST
LİSANS YOĞUN BAKIM
LİSE YOĞUN BAKIM
PARAMEDİK

Adayların aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak başvurularda kadro adedi listeleri görebilir.

Yapılan duyuru: https://goo.gl/gmgvgV

Editör: TE Bilisim