Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı memur alımı ilanı yayımladı. Resmi Gazetede yayımlanan ilan ile YÖKAK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak 4/B sözleşmeli Büro Personeli Alımı yapılacak. KPSS B Grubu puan türü esas alınarak Mülakatsız atama yapılacak. Başvurular içerisinde puanı en yüksek olan aday atanmaya hak kazanacak.

Ön Lisans Mezunu Memur Alımı Yapılacak!

Yükseköğretim Kalite Kurulu Ön Lisans mezunu adaylardan alım yapacağını bildirdi. Başvuru yapmak isteyen adaylar Yükseköğretim kurumlarının Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları Yönetimi ön lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak zorundadırlar.

Bu kapsamda 1 Büro Personeli alımı yapılacak.

KPSS Şartı Var!

YÖKAK Büro Personeli alımı için 2020 yılı KPSS Puanı kullanılacak. Bu yönde Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 75 puan almış olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

İlan Resmi Gazetede 15 Aralık 2021 tarihi ile yayımlanmış olup başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Bu kapsamda en geç 24 Aralık 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Başvuruda bulunacak adaylar başvurularını e-Devlet üzerinde YÖKAK Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirebilecek.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim