Yıldıztepe Belediyesi memur alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan Belediye Personel Alımı ilanına göre Yıldıztepe Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere KPSS Taban puanına göre Teknik Hizmetler Sınıfında Ön Lisans Mezunu Memur Alımı yapacak. İlan hakkında detaylı bilgiyi siz değerli okurlarımız ile paylaşıyoruz.

KADRO BİLGİSİ:

Yıldıztepe Belediyesi 1 kişilik kadro ile Tekniker alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Belediye Memur Alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Özel başvuru şartları ise,

  • 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSS93 puan türünden en az 67 puan almış olmak,
  • Daha önce yapılan Kamu Kurumu veya Kamu Kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak,
  • Fakültelerin Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği Ön lisans programların birinden mezun olmak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Belediye memur alımı için adaylar başvurularına 28 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 30 Temmuz 2021 tarihinde sona erecektir. Bu kapsamda Belediyeye başvurular Elektronik veya şahsen başuvuru yapılacak.

Elektronik ortamda, Belediyenin www.yildiztepe.bel.tr internet adresine, Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Yıldıztepe Belediyesi NİĞDE adresine gönderebileceklerdir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim