VGM, ÖİB ve GİB Memur alımı yapacak.

Geçtiğimi günlerde yayımlanmış olan Memur alımı ilanları için başvurularda son güne geldik. İlgili Memur alımı ilanları hakkında sizlere birkez daha detayları aktaracağız. Haberimizin devamından Sınav detalarına, Başvuru detaylarına ulaşabileceksiniz.

1515 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Üç Kamu Kurumu toplamda 1515 memur alımı yapacak.

  • Gelir İdaresi Başkanlığı ( GİB ) 1500 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. Alımlar Kurum için özel sınav ile yapılacak. 
  • Özelleştirme İdaresi Uzman Yardımcılığı Giriş sınavı ile 10 memur alımı yapılacak.
  • Vakıflar Genel Müdürlüğü ise 7. dereceli boş kadroya 5 kişilik boş kadro ile Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu 1515 memur alımı başvuru süreci geçtiğimiz günlerde başlamıştı ve artık sona eriyor. Adaylar başvurularını en geç 18 Aralık 2020 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI SINAV DETAYLARI:

Gelir İdaresine 1500 memur alımı yapılacak.  Alımlar Gelir Uzmanı özel sınavı ile yapılacak. Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Giriş sınavının yazılı bölümü 23 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 10.00'da Ankara'da yapılacaktır. 

Başvuru sonuçları yazılı sınav tarihinden en az 10 gün önce Başkanlığımız resmi internet sitesinde (http://www.gib.gov.tr) ilan edilecektir. Bu yönde başvurular en geç 13 Ocak 2020 tarihine kadar açıklanacaktır. İlan hakkında bilgi almak için ve hala başvuru yapmak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SINAV DETAYLARI:

VGM bünyesine Genel idare hizmetleri sınıfında 7. dereceli kadroya 5 Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak. Bu yönde adaylara Müfettiş Yardımcılığı sınavı yapılacak.

Yarışma Sınavı Giriş Belgesi 28.12.2020 tarihinden itibaren 15.01.2021 tarihi mesai saati sonuna kadar Rehberlik ve Teftiş Başkanlığından alınacak, Yarışma Sınavı Giriş Belgesi olmayan aday sınava alınmayacaktır.

Yarışma Sınavı 16.01.2021 tarihinde, yarışma sınavı giriş belgesinde gösterilen yer ve saatte yapılacaktır. İlana hala başvuru yapmak için ve ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI SINAV DETAYLARI:

ÖİB bünyesine 10 kişilik kadro ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanı kadrosu için yetiştirilmek üzere Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzman Yardımcısı alınacaktır.

Başvuran adaylardan KPSS puan türlerine göre en yüksek puana sahip olandan başlanarak, bu ilanda belirtilen atama yapılacak kadro sayısının 4 (dört) katına kadar aday sınava çağrılacaktır.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların adları, soyadları, KPSS puanları, sınav tarih ve saatleri www.oib.gov.tr web sitesinde ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı binası girişinde son başvuru tarihinden sonra 10 gün içinde ilan edilecektir. Bu kapsamda başvurular 18 Aralık 2020 tarihinde sona ereceğinden sonuçlar en geç 28 Aralık 2020 tarihine kadar açıklanacaktır. Başvuru şartları ve diğer bilgilere ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Söz konusu kurumların memur alımı sonuçları açıklandığında anında bildirim almak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.