Vakıfbank yapmış olduğu duyurusuna göre yapılcak olan sınav ile Müfettiş Yardımcısı alacak. Alım yapılacak memur adaylarından bazı aranan şartlar mevcuttur. Bu şartlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sınav İçin Hangi Şartlar Aranacak?

Müfettiş Yardımcısı olacak olan adaylar, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları, Kamu haklarından mahrum bulunmamaları, herhangi bir hapis cezası bulunmamak, başka bir kuruma karşı hizmet zorunluluğu bulunmamak, En az 4 yıllık eğitim veren Üniversitelerden mezun olmak( ilanın tam metninden hangi üniversitelerden mezun olunması gerektiği yazmaktadır. bunlara ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.), 26 Şubat 1989 doğumlu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sağlık durumu için yurdun her yerinde görev yapmasına engel olabilecek olan sağlık durumu olmayan adaylar, Daha önce Müfettiş Yardımcılığı sınavı başta olmak üzere Bankanın işe alımla ilgili sınavlarından birine katılmış olup,sözlü sınav aşamasında başarısız sayılmamış olmaları gerekmektedir.

Yukarıdaki şartlara uygun olan adaylar, 26 Şubat 2017 tarihinde Pazar Günü Ankara ve İstanbulda sınava gireceklerdir.  Sınava başvurusu kabul edilen adaylar 20.02.2017 tarihinden itibaren Anadolu Üniversitesi'nin "https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr" adresinden T.C. Kimlik numaralarını girerek "Sınav Giriş Belgesini" yazıcıdan döküm olarak alabileceklerdir. Yazılı sınavın yapılacağı yerin adresi ve sınav saati Sınav Giriş Belgesinde belirtilecektir. Yazılı sınava katılacak adaylar yanlarında, https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr adresinden temin edecekleri Sınav Giriş Belgesi ile Resimli Kimlik Belgesi Aslı (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet veya Pasaport), kurşun kalem ve silgi bulunduracaklardır. Sözlü sınava sadece yazılı sınavı kazanmış olan adaylar çağırılacaktır. Sözlü sınavın tarihi, saati ve sınavın yapılacağı yerin adresi, yazılı sınavı kazananlara e-mail ile bildirilecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız. Ayrıca ilanın tam metninden sınav hakkında daha detaylı bilgi alabilir ve sınav üzretlerini görebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim