Trakya Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli statüde sağlıkçı personeli alımı yapacak. Alımlarda KPSS B Grubu puanlar esas alınacak. Lise, Önlisans ve Lisans düzeyindeki mezunlar bu alımlara başvuru yapabilirler.

KADROLAR;

Sağlık teknikeri, Eczacı, Diyetisyen, Hemşire kadrolarında alımlar yapılacak. Kadro dağılımında Hemşire alımları için Onkoloji alanında 1 yıl tecrübeli lisans mezunu 2 kişi, Yoğun bakım alanında 1 yıl tecrübeli ve bu alandaki sertifikalarına sahip olan adaylardan lise mezunu 3 kişi, lisans mezunu 6 kişi alınacak. Ortaöğretim mezunu olan tecrübe şartı aranmayacak alım kadroda 11, Lisans Hemşirelik mezunu tecrübesiz ise 30 kişi alınacak.

Lisans Eczacılık Fakültesi mezunu 1 kişi, Odyometre Fakültesi mezunu olan 1 sağlık teknikeri, Eczacılık önlisans mezunu 2 sağlık teknikeri alınacak diğer bölümlerden alınacak olan unvanlar ve tamamı şu şekilde;

GENEL BAŞVURU ŞARTI;

Genel başvuru şartlarında adayların 657 DMK'nın 48. maddesindeki genel şartlara sahip olmaları, Emeklilik ve yaşlılık maaşı almıyor olmaları, Sağlık şartlarına uygun olmaları ve adayların aciliyete binaen hemen göreve başlatılacaklarından herhangi bir engelin olmaması gerekmektedir. Nöbet ve vardiyalı çalışma engeli olmaması, daha önce sözleşmeli olarak çalışanlardan başvuru yapacaklar için sözleşme fesh edilmesinin ardından 1 yıldan fazla süre geçmiş olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR;

Başvurular sadece elektronik ortama yapılabilecek. Şahsen ya da post aile başvuru kabul edilmeyecek. ilana başvuru için 15 gün süre verildi. Başvuru formunun Trakya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı internet sitesi üzerinde ye alan formu ve tecrübeye ilişkin evrakların [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Lisans mezunu adayların KPSS P3 puanı, ön lisans mezunu adayların P93, Lise mezunu adayların ise P94 puan türlerine göre sıralama yapılacak. kadro sayısı kadar asıl ve yedek adaylar belirlenecek.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim