Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yeni personel alım ilanı açıklandı. Buna göre Milli Tren projesinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli mühendis personel alımı yapacak. TÜVASAŞ Genel Müdürlük bünyesinde görevlendirilecek olan sözleşmeli memur alımı ile ilgili detaylar şu şekilde;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

TÜVASAŞ Genel Müdürlüğünün 399 sayılı khk hükümlerine tabi olan personel alımında adayların yazılı ile sözlü sınavlardan başarılı olmaları gerekli olacak. 399 sayılı kararnamenin 7. maddesindeki genel şartlara uygun olmak, son başvuru gününe kadar Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği , Makine Mühendisliği, Metalürji Malzeme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekli olacak. Bu bölümlerden mezun olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'den 2018 yılı puanlarının en az 70 ve üzeri puan olmaları gerekli olacak. Ayrıca adayların Yabancı Dil Sınavı YDS 5 yıl içerisinde (İngilizce) C seviyesinde puana sahip olmaları gerekli olacak.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER;

Adayların başvuruda istenilen belgelere göre Tüvasaş resmi internet sitesi üzerinden temin edilen başvuru formu, diploma ya da mezuniyet belgesinin e-devlet çıktısı (barkodlu) yada bu belgenin aslı yada onaylı örneği, KPSS sonuç belgesi, yabancı dil sınav sonuç belgesi, 3 tane vesikalık fotoğraf, en fazla 3 ay içerisinde çekilmiş olan, öz geçmiş ile birlikte başvuru yapılabilecek.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular için ilanın resmi gazetede ilanın ardından başlanacak ve 21 Kasım 2019 tarihinde mesai bitimine kadar başvurular alınacak.

KPSS sonuçlarına göre en yüksek puandan başlanacak 10 katı kadar yazılı sınava alınacak. Yazılı sınavdan en az 70 ve üzeri puan alan adaylardan kontenjanın 3 katı kadar aday sözlü sınava alınacaklar.

ilana ait başvuru kılavuzu için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim