Türkiye Maarif Vakfı memur alımı ilanı yayımladı. Resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanmış olan Memur Alımı ilanına göre Türkiye Maarif Vakfı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 25 kişilik boş kadro ile Uzman Yardımcısı alımı yapacağını bildirdi. Bu yönde KPSS siz Memur Alımı yapılacak olup adaylardan aranan genel ve özel başvuru şartları şöyşedir;

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Türkiye Maarif Vakfı adaylardan genel olarak " Türkiye Cmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

 Üniversitelerin örgün eğitim veren dört yıllık fakültelerden mezun olmak,

  • Teknik Eğitim, Mesleki Eğitim ve Eğitim Fakültelerinin herhangi bir bölümü,
  • İktisat, İşletme, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, Sosyoloji, İstatistik, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik.

Ayrıca adayların 28 yaşından büyük olmamaları gereklidir. Bu yönde 01 Ocak 1992 tarihinde veya sonrasında doğmuş olmak gereklidir.

Yabancı Dil olarak ise, İspanyolca, İngilizce, Fransızca veya Arapça dillerinden; son beş yıl içerisinde Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan sınavlardan (YDS, e-YDS ve YÖKDİL) en az 70 (C) puan ya da ÖSYM tarafından geçerliliği kabul edilen (CPE, CAE, TOEFL iBT, PTE Akademik, DELF, DALF, DELE) sınavlardan en az ÖSYM Denklik Tablosunda belirtilen 70 (C) eşdeğer puana sahip olmak veya yurtdışında ilgili dillerde (İspanyolca, İngilizce, Fransızca veya Arapça) eğitim veren üniversitelerden mezun olmak.

KPSS Şartı Aranmıyor!

Söz konusu ilan için adaylardan KPSS Şartı talep edilmeyecek. Bunun yerine adayların yukarıdaki belirtilen eğitim ve YDS niteliklerini taşıyor olmaları gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman?

Türkiye Maarif Vakfı memur alımı başvuruları başlamış olup en geç 24 Nisan 2021 tarihi saat 23:59 a kadar yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar ise, kariyer.turkiyemaarif.org web sitesine girerek ‘Kullanıcı Kaydı’ butonu üzerinden sisteme üye olmaları ve burada kullanıcı kaydı oluşturduktan sonra sisteme giriş yapmaları ve elektronik ortamda başvuru yapmaları gereklidir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler Nedir?

  • E-Devlet üzerinden alınan Mezun Belgesini,
  • Yabancı dil belgesini,
  • Özgeçmişini,
  • Yurt dışında ilgili bölümlerden mezun olan adayların denklik belgeleri,

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim