Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) bünyesine, ilan şartlarını taşıyan adaylar arasından; toplamda 10 kişilik kadroya memur alımları gerçekleştirilecektir. Yürütülen bu memur alımlarında adayların üniversitelerin dört yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun olmuş olmaları gerekli görülmektedir. Başvuru yapacak erkek adayların askerlik görevini yapmış olması ya da ilişiği bulunmuyor olması gerekmektedir.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Toplamda 10 kişinin alınacağı ilanda, 8 uzman yardımcısı ve 2 idari memur kadrosuna alımlar gerçekleştirilecektir. Yürütülen bu alımlar için adayların KPSSP3 puan türü üzerinden en az 70 puan almış olmaları beklenmektedir.Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) bünyesine ilgili ilanla alakalı başvurular 12 Nisan 2019 saat 17.00' a kadar yapılmalıdır. Aksi halde başvurulara yönelik ek bir süre tanınmayacaktır. Başvurular şahsen veya posta yoluyla yapılabilmektedir. İlanla alakalı detaylı bilgiye aşağıda yer alan kılavuz bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Başvuracak adayların; T.C vatandaşı olması,sağlık problemi bulunmaması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, takım çalışmasına yatkın olması, kamu haklarından mahrum edilmemiş olması, 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartlara uygun olması ve herhangi bir yüz kızartıcı suçtan dolayı hüküm giymemiş olması gerekmektedir. İlgili ilana başvuracak adayların eğitim şartlarıyla beraber burada aktarılan uygunluk şartlarını taşımaları halinde başvuruları alınacak ve sınav yapılacaktır. Sınav sonunda başarılı olanlar, kurum bünyesinde istihdam edileceklerdir.

İLAN BAĞLANTISI> TIKLAYINIZ

MOBİL UYGULAMALARI İNDİR, İLANLAR ANINDA CEP TELEFONUNA BİLDİRİM OLARAK GELSİN (ÜCRETSİZ)

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim