Kamu kurumları bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapmaktadırlar. İlanlar sürekli olarak yayımlanmakta ve adaylar başvuru bilgilerine göre başvuru yapıyorlar. Son olarak yayımlanan ilana göre Türkiye İhracatçılar Meclisi ( TİM ) bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek amaçlı alım yapacağını belirtti. İlana göre Türkiye İhracatçılar Meclisi ( TİM ) Genel Sekreterliğine Uzman yardımcısı karosunda boşta bulunan 3 kişilik kadro ile alım yapacak.

ALIM YAPILACAK KADRO BÖLÜMLERİ:

Türkiye İhracatçılar Meclisi ( TİM ) bünyesine toplamda 3 kişilik boş kadro ile Uzman yardımcısı alacağını belirtti.Türkiye İhracatçılar Meclisi ( TİM ) İktisat ve İşletme mezunu 2 uzman yardımcısı ve Hukuk mezunu 1 Uzman yardımcısı alacak. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye İhracatçılar Meclisi ( TİM ) uzman yardımcısı alım ilanına başvuru yapaca kadaylar, 2016 veya 2017 yıllarında yapılan kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, 2016, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Yabancı Dİl Sınavından igilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, Çince ,İspanyolca ,Arapça dillerinini birisinden 70 puan almış olmak ( ikinci yabancı dl tercih sebebidir ) şartları aranır.

Ayrıca genel olarak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 2018 yılı Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, Dört yıl eğitim veren fakültelerin Hukuk, İktisat veya İşletme mezunu olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtduşı yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, Erkek adaylar için skerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak nitelikleri aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 27 Şubat 2018 tarihine kadar saat 17:00 a kadar şahsen veya posta yolu ile veya  i[email protected] adresine yapılacaktır. Postada oluşacak gecikmeden kurum sorumlu olmayacaktır. İlanın tam metnini incelemek iteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanı inceleyebilirler.

Editör: TE Bilisim