Türk Telekom bünyesinde çalıştırmak üzere çok sayıda KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak. Bilindiği gibi İşin olsa sitemizde kamuda ve özel sektör iş ilanları yayımlamaktayız. İş arayan adayların çalışmak isteyebileceği önemli kurumlar arasında Türk Telekom gelmektedir. Türk Telekom 177 yıllık köklü bir firma olması ile 2015 yılında Avea ile birleşmesi ardından şubelerinde ihtiyaç bulunan kadrolarına personel alımlarını sürdürdü. Yeni alımlardan bir tanesi de 30 kişilik tekniker alımı oldu. 

BAŞVURULAR İÇİN ŞARTLARI NELER?

Adaylar Türk Telekom personel alımı için İŞKUR e-sube portal üzerinden yapabilecek. Eğitim düzeyinde en az ön lisans olan adaylar başvuru yapabilecek.  

Eğitim şartları: Adayların eğitim düzeyinde en az ön lisans olmasının yanında ; İnternet Ve Ağ Teknolojileri, Kontrol Sistemleri Teknolojisi, Teknik Elektrik, Telekominikasyon, Bilgisayar Teknolojisi ve Programcılıgı, Bilişim Yönetim, Elektrik, Elektrik Elektronik, Elektronik, Elektronik Haberleşme, Elektronik Teknolojisi, (Elektrik Enerji Üretim, İletim Ve Dağıtım), Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Programcılığı, Ev Cihazları Teknolojisi, Haberleşme, Haberleşme Teknolojisi, bölümlerinden bir tanesinden mezun olması gerekiyor. Sektör deneyimi olanlar için ise İnşaat, makine, Mekatronik İklimlendirme mezunlarından kısıtlı sayıda alım yapılacak.

Diğer başvuru şartlarında ise B sınıf ehliyet sahibi olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, Yaş şartında ise adayların 30 yaş üzerinde ise deneyim şartı aranmakta. 26 Nisan tarihinde Tekirdağ ilinde İŞKUR'da toplu olarak görüşmeye katılan adayların başvurularını yapması gerekmektedir. 

Adayların aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak İŞKUR portalına giriş yapmaları ve son başvuru tarihinden önce başvurularını tamamlamaları gerekiyor. 

Başvuru için : https://goo.gl/EQUnni

Editör: TE Bilisim