Yayımlanan tüm memur personel alımlarına başvurularla alakalı genel bilgilendirmelere aşağıda değineceğiz. Yürütülen memur alımlarında TÜBİTAK, BDDK, TİM ve Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyelerine alımların yapılacağı duyurulmuş, ilanlara başvuru süreçleri başlatılmıştır. Bu memur alımlarına başvuracak adayların, belirtilen ilan şartlarını taşımaları gerektiğinden, mutlaka ilan kılavuzlarının okunmasını önermekteyiz. İlan kılavuzlarına da ilgili bağlantıları takip ederek ulaşım sağlayabilirsiniz.

TÜBİTAK İŞKUR ÜZERİNDEN BÜRO MEMURU ALIMI

5 büro memuru alımının yapılacağı ilanda başvurular 22 Mart 2019 tarihine kadar devam edecektir. Başvuruda bulunacak adaylardan KPSS puanı istenecektir ancak bir baraj şartı koşulmayacaktır. İlan şartlarına uygun adayların başvuruları aşağıdaki bağlantı üzerinde anlatıldığı şekilde yapılacaktır.

İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

ÜNİVERSİTEYE YÜKSEK MAAŞLI PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR

12 bin TL maaşlı personel alımının yapılacağı ilanda, adayların başvuruları alınmaya başlamıştır. Yürütülen memur alımları sözleşmeli bilişim personeli kadrosu üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu ilanda 2 network uzmanı, 2 sistem uzmanı alımı yapılmaktadır. Başvuruda bulunmak isteyen adayların KPSS puanları ve YDS puanlarının olması gerekmektedir.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

TİM MEMUR ALIMI YAPACAK

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) bünyesine yapılacak memur alımlarında 8 uzman yardımcısı ve 2 idari memur alımına değinilmiştir. KPSS puan şartının 70 olduğu bu ilanda, adayların dört yıllık bölümlerden mezun olmaları istenmektedir. Başvurular 12 Nisan 2019 saat 17:00'  a kadar devam edecektir...

İLAN KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ...

BDDK LİSE MEZUNU MEMUR ALIMI YAPACAK

Şoför kadrosuna yapılacak olan memur alımlarında KPSS puan şartı 70 olarak belirtilmektedir. Ayrıca adayların en az 5 yıllık deneyim sahibi olmaları da gerekmektedir. Lise, önlisans ve lisans düzeyleri üzerinden yapılacak alımlarda adaylardan B sınıfı ehliyet istenecektir. 29 Mart 2019 tarihine kadar sürecek olan başvurular; ilan bağlantısında yer alan adresten yapılacaktır...

İLAN KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARI KULLANIN, İLANLAR ANINDA CEBİNİZE BİLDİRİM OLARAK GELSİN.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim