Türkiye Taşkömürü Kurumu ( TTK ) 45 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Başvurularda son güne geldik. Peki genel ve özel şartlar nedir? Sınav detayları nedir?

İLANIN DETAYLARI:

Türkiye Taşkömürü Kurumu Taşra Teşkilatının Üretim ve Elektro. Mekanik İşletme Müdürlüklerinin Mekanize Kazı Projelerinde İstihdam Edilecek 45 kişilik boş kadro ile sözlşmeli personel alımı yapacağını belirtmişti. Bu kapsamda adaylara yazılı ve sözlü olarak iki aşamadan oluşan giriş sınavı uygulanacaktır.

KADRO DAĞILIMI VE ÖZEL ŞARTLAR:

Türkiye Taşkömürü Kurumu 45 kişilik kadro ile 399 Sayılı KHK'ya tabi Sözleşmeli 34 Maden Mühendisi, 6 Makine Mühendis ve 5 Elektrik Mühendisi alımı yapacak. Bu kapsamda adaylardan, 2018 KPSSP3 puanı en yüksek olandan başlamak üzere atama yapılacak her bir pozisyon adedinin 10 (ON) katına kadar (son sıradaki adayla eşit puan alanlar dahil) yazılı sınava katılacak. 

Sözlü sınava ise Yazılı sınavdan yüz tam puan üzerinden en az 70 puan alan adaylardan; yazılı sınav puanı en yüksek olandan başlamak üzere atama yapılacak her bir pozisyon adedinin 4(dört) katı kadar (son sıradaki adayla eşit puan alanlar dahil)

GENEL ŞARTLAR:

  • 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7 nci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
  • Son başvuru tarihi itibariyle fakültelerin veya denkliği Yükseköğretim kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Maden, Makine, Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak,
  • 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSSP3 puan türünden en az 70 (Yetmiş) puan almış olmak,

BAŞVURULARDA SON GÜN!

TTK Mühendis alımı başvuruları 07 kasım 2019 tarihi ile başlamış olup artık sona ermektedir. Bu yönde adaylar başvurularını en geç 13 Aralık 2019 tarihine kadar yapmak zorundadırlar. Başvurular istenen belgeler ile birlikte “Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Yayla Mahallesi Bağlık Caddesi İhsan Soyak Sokak No:2 ZONGULDAK / TÜRKİYE" adresinden veya Genel Müdürlüğümüz internet adresinden (http://www.taskomuru.gov.tr) temin edecekleri “Başvuru Formu” nu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.

SINAV DETAYLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.