Ticaret Bakanlığına 2021 yılı 750 Memur Alımı sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz aylarda adaylara süprüz olarak yayımlanan ilan için başvurular alındı. Sınavlar yapıldı ve Asil ve yedek aday listesi belli oldu.

Toplamda 25 Şehre 750 kişinin ataması yapıldı. Yapılan sınava göre Asil ve Yedek adaylarda belli oldu Bu kapsamda Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru alımı için 316 yedek aday belirlendir.

Atama İşlemleri İçin Belge Teslimi Yapılması Gerkiyor!

Adayların sınav sonucuna göre atama işelmlerinin geçerli olması için Bakanlık tarafından belirtilen belgelerin teslim edilmesi gerekmektedir. Belge teslimleri 19 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geö 3 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecektir.

Belgeler Ankara Adresine, Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Taşra 2 Özlük ve Atama İşlemleri Dairesi (Söğütözü Mah. 2176. Sk. No:63 Posta kodu: 06530 Çankaya/ANKARA) yapılacaktır.

Hangi Belgeler teslim Edilecek?

Bakanlık adaylardan,

1) Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden; aşağıdaki kutucuk içinde yazılı ibarelerin yer aldığı Sağlık Kurulu Raporu.

“Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel özürlü olmadığını, psikiyatrik bir hastalığı, kişilik bozukluğu, nörolojik rahatsızlığı, şaşılığı, körlüğü, gece körlüğü, renk körlüğü, işitme kaybı, topallık, kekemelik, kas veya iskelet sisteminde hareket kısıtlılığı ve benzeri engeller bulunmadığı” ve

“Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir”

Sağlık kurulu raporunda yukarıda belirtilen metnin eksiksiz bir şekilde yer almasına dikkat edilmelidir.

Adayların sağlık raporu işlemlerinin uzun sürme ihtimalini göz önünde bulundurarak rapor işlemlerini başlatmaları için hastaneye olabildiğince erken başvurmaları evrak teslimi için son tarihi kaçırmamaları açısından önem arz etmektedir.

2) Beyan Formu (okunaklı ve eksiksiz doldurulmalıdır.) için tıklayınız.

3) E-devlet üzerinden alınacak barkodlu mezun belgesi veya geçici mezuniyet belgesi.

4) E-devlet üzerinden alınacak barkodlu adli sicil kayıt belgesi.

5) Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartı fotokopisi (önlü-arkalı)

6) Kamu görevlileri etik sözleşmesi (aday tarafından imzalanmış şekilde) için tıklayınız.

7) Erkek adaylar için e-devlet üzerinden alınacak barkodlu askerlik durum belgesi.

Halen askerlik görevini ifa eden adaylar ayrıca muhtemel terhis tarihlerini de içerir bir dilekçeyi de istenilen belgeler arasında göndermeleri gerekmektedir. Bu adayların atama işlemleri terhis tarihinden itibaren 30 gün içinde Bakanlığımıza başvurmaları halinde gerçekleştirilecektir.

8) 4 adet vesikalık fotoğraf (Erkek adaylar için gömlek ve kravatlı olmalı, ayrıca her fotoğrafın arkasına ad-soyadı yazılmalıdır.)

9) Mal bildirim beyannamesi,

belgelerini teslim etmeleri gereklidir.

750 ASİL aday Listesi Burada

316 Yedek Aday Listesi Burada

Editör: TE Bilisim