Ticaret Bakanlığı memur alımı hakkında duyuru yayımladı. Bakanlıktan gelmiş olan duyuruya göre Ticaret Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yayımladığı duyuruya göre 750 Gümrük Muhafaza Memuru alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların bitmesi ve ASİL adayların atanması sonrası başvurusu kabul edilmemiş olan adaylar bekleye geçmişti. Öte yandan yedek olarak seçilmiş olan adaylarda boşalacak kontenjanları bekliyordu. 

Ticaret Bakanlığı az önce yayımladığı duyuru ile Yedek adaylardan Gümrük Muhafaza Memuru Alımı yapacak.

58 Muhafaza Memuru Alımı Yapılacak

Ticaret Bakanlığı az önce yayımlamış olduğu duyuru ile Bakanlığın taşra teşkilatında 4/B olarak atanmak üzere sözleşmeli Gümrük Muhafaza Memuru kontenanlarında boşalan kadrolar yerine 58 Yedek aday alımı yapacak. Yedek aday listesindeki ilk 58 aday alımı yapılacak olup adaylar belirtilen tarihler içerisinde belge teslimi yapmaları gereklidir.

Belge Teslim Tarihi ve Yeri:

Adayların aşağıda belirtilen evrakları eksiksiz olarak hazırlayarak 04.02.2022 tarihi mesai bitimine kadar, Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü İstihdam Politikaları, Sınav ve Yönetim Hizmetleri Dairesi Başkanlığı (Söğütözü Mah. 2176. Sk. No:63 Posta kodu: 06530 Çankaya/ANKARA) adresine elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları zorunludur. Posta ya da kargodaki gecikmeler dikkate alınmaz. Belirtilen sürede belgelerini teslim etmeyen adaylar atanma hakkını kaybeder.

Hangi Belgeler Teslim Edilecek?

1) Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden; aşağıdaki kutucuk içinde yazılı ibarelerin yer aldığı Sağlık Kurulu Raporu,

2) Beyan Formu,

3) E-devlet üzerinden alınacak barkodlu mezun belgesi veya geçici mezuniyet belgesi,

4) E-devlet üzerinden alınacak barkodlu adli sicil kayıt belgesi,

5) Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartı fotokopisi,

6) Kamu görevlileri etik sözleşmesi,

7) Erkek adaylar için e-devlet üzerinden alınacak barkodlu askerlik durum belgesi,

8) 4 adet vesikalık fotoğraf,

9) Mal bildirim beyannamesi,

İlgili belge formları ve açıklama için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

https://personel.ticaret.gov.tr/duyurular/sozlesmeli-gumruk-muhafaza-memuru-yedek-adaylarin-dikkatine-1-duyuru