Ticaret Bakanlığı memur alımı hakkında duyuru yayımladı. Az Önce Bakanlıktan gelmiş olan duyuru ile 2022 yılı memur alımı sözlü sınava katılacak adaylar belli oldu. Bildiğiniz gibi Ticaret Bakanlığı 2022 yılı memur alımı yayımladığı ilana göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 350 kişilik kadro ile alım yapacağını bildirmişti. Başvuruların son ermesi ile birlikte adaylar sonuçları beklemeye başlamışlardı ki Bakanlık 4 N,san 2022 tarihi ile sözlü sınava katılacak olan adayların listesini paylaştı.

Bakanlık bünyesine toplamda 350 aday istihdam edecek. Şehre Göre kontenjan dağılımı hatırlatacak olursak,

639 Aday Sözlü Sınava Katılacak!

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza Memuru alımı ve Muayene Memuru alımı için sözlü sınava katılacak adaylar belli oldu. Buna göre,

  • Gümrük Muhafaza Memuru sözlü sınava 516 kişi katılacak. Daha önce Fizii yeterlilik sınavına başarılı olan adaylar sözlü sınava katılacaktır.
  • Muayene Memuru Sözlü sınava 123 kişi katılacak olup KPSS Taban puan 82,96704 ile oldu.

Sözleşmeli Muayene Memuru Ve Sözleşmeli Gümrük Muhafaza Memuru Sözlü Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adaylar Hakkında Duyuru

Sözleşmeli Muayene Memuru sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adaylar ve sözlü sınav tarihleri için tıklayınız!

Sözleşmeli Gümrük Muhafaza Memuru sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adaylar ve sözlü sınav tarihleri için tıklayınız!

Sözlü Sınav Tarihleri Açıklandı!

Gümrük Muhafaza Memuru alımı için sözlü sınav 18 Nisan 2022 tarihi saat 10:00 itibari ile başlayacak. 29 Nisan 2022 saat 10:00 a kadar devam edecek başvurular aralıklı zamanlarda belirtilen tarihler arasında gerçekleştirilecek.

Muayene Memuru Alımı sözlü sınavı ise 25 - 27 Nisan 2022 tarihleri arasında adayına göre belirtilen tarihler arasında uygulanacaktır.

Sözlü Sınav Yerleri:

Sözleşmeli Muayene Memuru: Söğütözü Mah. 2176. Sk. No:63 06530 Çankaya / ANKARA (Söğütözü Yerleşkesi)

Sözleşmeli Gümrük Muhafaza Memuru: Dumlupınar Bulvarı No: 151 Eskişehir Yolu 9. Km. 06800 Çankaya / ANKARA (Eskişehir Yolu Yerleşkesi)

Adaylar sözlü sınavda yanlarında T.C kimlik belgesi bulundurmak zorundadır.

Editör: TE Bilisim