Ticaret Bakanlığı 30 Memur Alımı yapacak.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Ticaret Bakanlığı bünyesine 30 memur alımı yapacak. Alımlar Regberlik ve Teftiş Başkanlığıan yapılacak olup başvurularda son güne geldik. Ticaret Bakanlığı 3 farklı birimde görevlendirmek üzere Müfettiş yardımcılığı kadrosunda memur alacak.

Başvurular Sona Eriyor!

Ticaret Bakanlığına 30 memur alımı başvuru süreci 9 Aralık 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 18 Aralık 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvuru yapmak isteyen adaylar Ticaret Bakanlığı (www.ticaret.gov.tr) internet sayfasında belirtilen link üzerinden yapılacaktır. Sınav başvurusu fotoğrafın yüklenmesi ve Başvuru Formunun doldurulması suretiyle tamamlanacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI BURADA

Ticaet Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Ne Zaman?

Bilindiği üzere Ticaret Bakanlığı Dış Ticaret Grup Başkanlığı için 5, Gümrük Grup Başkanlığı için 10, İç Ticaret Grup Başkanlığı için 15 olmak üzere toplamda 30 memur alacak. Bu yönde adaylara Müfettiş yardımcılı giriş sınavı uygulanacak olup, Giriş Sınavları önce klasik usulde yazılı, ardından sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak Ankara’da yapılacaktır.

Yapılacak Giriş Sınavının yazılı bölümü;

  • Dış Ticaret Grup Başkanlığı için 23-24 Ocak 2021,
  • Gümrük Grup Başkanlığı için 06-07 Şubat 2021,
  • İç Ticaret Grup Başkanlığı için 20-21 Şubat 2021,

tarihlerinde, sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört ayrı oturumda Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Emniyet Mahallesi, Milas Sokak No:88 Teknik Okullar Yenimahalle-ANKARA adresinde gerçekleştirilecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bakanlığın memur alımı ilanına başvuru yapmış olan adayların KPSS puanları incelenerek yapılacak değerlendirme sonucunda Sınava katılmaya hak kazanan dayların sonuçları ) internet sayfasında yazılı sınav tarihinden en geç 15 gün önce ilan edilecek olup ayrıca sınava katılmaya hak kazanan adaylara başvuru sistemine kayıtlı e-posta adreslerinden bilgilendirme yapılacaktır.

Sonuçlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim