Türk Hava Yolları (THY) özel bir kariyer sitesi üzerinden yayımlanan yeni ilanlarda ambulans şoförü ve sağlık memuru kadrolarına memur alımları gerçekleştirileceği duyurulmuştur. En az lise mezunu olan adaylar arasından yapılabilecek başvuru sürecinde, çok sayıda başvurunun alınacağı düşünülüyor. Yoğun ilginin söz konusu olduğu THY ilanlarıyla alakalı 2 kadrodan bahsediliyor. Bu kadrolar teknik tarafta ambulans şoförü ve sağlık personeli olarak aktarılmaktadır. Yapılacak bu personel ve memur alımlarıyla alakalı bilgilendirmelere aşağıda değinmeye çalışacağız.

THY YENİ MEMUR VE PERSONEL ALIMLARI YAPIYOR

THY bünyesine yapılan ambulans şoförü alımlarında; 01.01.1985 ve sonrasında doğmuş olunması, adli sicil ve arşiv kaydı bulunmaması, askerliğin yapılmış ya da en az 1 yıl tecilli olunması, THY bünyesindeki görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olunması, vardiyalı çalışma sisteminde görev almayı kabul ediyor olması, ambulans kullanımında tecrübeli olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi ve manuel vites araç kullanımını iyi derecede biliyor olması, en az lise mezunu lunması, takım çalışmasına yatkın olunması, sağlık problemi bulunmaması ve soğukkanlı olunması gibi detaylar üzerinden aktarılan şartlarla alımlar gerçekleştirilecektir.

Sağlık memuru alımı için yine aynı genel şartlar geçerli olmak üzere; CEFR A2 düzeyinde okuma anlama yeterliliğine sahip olunması istenmektedir. Mesleki tecrübe, office programlarının kullanılabilmesi, üniversitelerin sağlık meslek yüksekokullarının hemşirelik, sağlık memuru, acil tıp teknisyeni, paramedik bölümlerinden mezun olunması istenmektedir.

İlanlara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Sağlık memuru İlan bağlantısı> https://bit.ly/2UM1tPO

Ambulans şoförü ilan bağlantısı> https://bit.ly/2ZlZAYH