Türk Hava Yolları memur personel alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde ilan yayımlayan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş biriminde görevlendirmek üzere memur alımı yapacağını belirterek başvuru şartları ve diğer şartları açıkladı. THY Teknik birimin hakkında sizlerle kısaca bilgi paylaşacak ve Sağlık memuru Alımı için, Başvuru Şartları ve başvuru yöntemleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. uzman çalışanları ve yüksek nitelikli teknik personelleriyle Türk Hava Yolları başta olmak üzere tüm dünyada hava yolu şirketlerine vermiş olduğu mühendislik hizmeti ve uçakların motor ve Komponentlerine yaptığı bakım çalışmaları ile kendi sektöründe fark yaratmaya çalışıyor. Bu yönde yeni personeller almaya devam eden THY Teknik Sağlık memuru pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları arıyor. Bu yönde rekabetçi yapıya, kaliteye odaklanan , Güvenilirliği ve tecrübesine katılacak memur adayları alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için genel olarak, Dikkatli ve sorumluluk sahibi olmak, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında yasal mevzuata hakim, İnsan ilişkilerinde iyi ve yardımsever olmak, Ani durumlarda doğru bir şekilde hızlı karar verebilecek olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, Branşı ile alakalı gelişmeleri ve yenilikleri takip eden olmak ve Tıbbi kayıt tutma ve arşivleme konusunda düzenli ve etkin olarak çalışabilecek olmak şartları aranır.

Türk Hava Yolları teknik biriminde Sağlık memuru olarak görev alacak adaylardan özel olarak, Adli sicil arşivi ve adli sicil kaydı bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek bir durumu olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, MS office programlarına hakim olabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabilmek, Daha önce THY bünyesine katılmış ve disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 01 Ocak 1985 ve sonrası doğumlu olmak, Türk Hava Yolları Teknik tarafından yapılacak İngilizce sınavından başarılı olabilmek, En az 2 yıl iş yeri hemşireliği tecrübesine sahip olmak, Hastalık ve iş kazalarına ilk müdahale konularında tecrübeli olmak ve eğitim olarak Üniversitelerin Sağlık Meslek Yüksekokullarının: Hemşirelik, Sağlık Memuru, Acil Tıp Teknisyeni, Paramedik bölümlerinden mezun olmak şartları aranacak.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Türk Hava Yolları Sağlık memuru alımları kariyer sitesi üzerinden yapılacaktır. THY yayımladığı ilanda alınacak persone lsayısını belirtmemiş olup Yeterli başvuru yapıldığı anca ilanı kapatacaktır. Kariyer sitesi üzerinde son başvuru 10 Haziran 2019 tarihine kadar devam edeceği belirtilmiş olup ilana yeterli başvuru yapıldığında yayımdan kalacaktır.

Ayrıca başvurusu kabul edilen adaylarda aranan kriterleri sağlayanlara Online sınav yapılacaktır. Çalışma süresince THY Türk Teknik operasyonunun olduğu tüm yerlerde görevlendirme yapılabilir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kopyalayarak tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz.

SAĞLIK MEMURU GÖREVLERİ NEDİR?

ADAYLARA SAĞLANACAK SOSYAL İMKANLAR?

THY ( Türk Hava Yolları ) alacağı Sağlık Memuru adaylarına sosyal imkanlarda sunmaktadır. Bu yönde yayımladığı ilanda, doğum, emzirme, ölüm, evlenme yardımları, kadın çalışanlar için kreş imkanı ya da yardımı, vize kolaylığı, tüm dünyada anlaşmalı konaklama olanakları, ücretsiz ve indirimli yurt içi/yurt dışı uçuş imkanları, servis ağı, yemek, özel sağlık sigortası, çalışan aileleri için sunulan özel sağlık sigortası indirimleri gibi adaylara çeşitli sosyal olacaklar sağlanacaktır.

BAŞVURU ADRESİ: http://bit.ly/thy-saglik-memuru-alimi