Türk Hava Yolları bünyesine yapılacak olan alımlar ile ilgili olarak resmi internet sitesi üzerinden yayımlamalara devam etmektedir. Özellikle İstanbul Havaalimanına geçilip iş yükünün artmasından sonra THY bünyesinde oldukça büyük bir iş yükü açıklığı meydana geldi. Bu olaya istihdaden yapılan kabin memuru alımlarına ilişkin başvuru genel şartları ve alımlar ile ilgili izlenecek yol THY'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Söz konusu alımlar ile ilgili olarak başvurularının tamamlandığı, yapılan başvurularının değerlendirildikten sonra alımlarının devam edeceği resmi siteden açıklandı.

YÖNETİM KURULU BAŞKAN'INDAN AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı, geçtiğimiz günlerde yapmış oladuğu açıklamaya göre şuan ki 700 kabin memuru alımından ziyade Türk Hava Yolları bünyesine genel olarak 8 bin personel alımının gerçekleşeceği ve bu olaya ilişkin çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Birçok iş arayan kişi bu açıklamalardan sonra THY sitesinden gelecek olan yeni iş başvuru ilanlarının açıklanmasını takibe aldı. Bizlerde İşin Olsa ekibi olarak iş başvurularını günden güne takip ederek THY sitesinin açıklaması ile aynı anda haber sitemizde de olacağını belirtmek istiyoruz.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türk Hava Yolları kabin memuru alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde sona ermesi ile birlikte adaylar şimdi sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladılar. THY başvuru sonuçları hakkında herhangi bir duyuru yapmamış olsa da Sonuçların önümüzdeki haftalarda açıklanacğaını umut ediyoruz. 

THY Kabin Memuru alımı sonuçları açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim