Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesine itfaiye eri alımı yapacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi alımları için ilan mart ayında yayımlanmıştı ve Koronavirüs sebebi ile ertelenmişti. Ancak geçtiğimiz haftlarda ilan düzenlenerek tekrar başvuru tarihleri yenilendi. Peki Kimler başvuru yapabilecek? Ön Başvuru Nedir? Başvuru formu nedir? İşte tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

50 İTFAİYE ERİ ALIMI YAPILACAK!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bünyesine 50 kişilik boş kadro ile itfaiye eri alımı yapacak. Alımlar Genel İdare Hizmetleri sınıfında Erkek adaylardan yapılacak. Ayrıca adayların 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmeketdir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Kadrosuna özel olarak ise, Meslek Yüksekokulların Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya İlk ve Acil Yardım ön lisans programlarından birinden mezun olmak En az C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranacak.

İTFAİYECİ ALIMI ŞARTI:

Çıplak ayakla olmak kaydıyla en az 1.67 metre olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak ve Başvuru yapan adayların, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranır.

BAŞVURU TARİHLERİ GÜNCELLENDİ!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine İtfaiyeci Alımı Başvuruları 17/07/2020 - 27/07/2020 tarihleri arasında www.tekirdag.bel.tr adresi üzerinden elektronik ortamda doldurarak imzaladıkları başvuru formu ve yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte sağlık personeli gözetiminde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı 100.Yıl Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No: 1 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresinde boy ve kilo ölçümü yapıldıktan sonra Çınarlı Mahallesi Hayrabolu Caddesi No: 4 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

BAŞVURU FORMU

ÖN BAŞVURU ADRESİ: www.tekirdag.bel.tr/basvuru_formu

BAŞVURU SONUÇ VE SINAV TARİHLERİ:

DİĞER BELEDİYELERE VE KURUMLARA MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

Gelişmelerden haberdar olmak için İŞİN OLSA mobil uygulamasını indirmeyi unutmayınız.

Editör: TE Bilisim