Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi bünyesinde bulunan eksik memur ihtiyacını karşılamak üzere, Teftiş Kurulu Başkanlığım istihdam edilmek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında, 8. Dereceli 10 kişilik boş kadro ile Müfettiş Yardımcısı kadrosuna memur alımı yapacağını belirtti Söz konusu ilan ile TEDAŞ açıktan atama yapmak amacı ile Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Teftiş Kurulu yönetimine göre Müfettiş yardımcılığı Giriş sınavı yapılacaktır.

İlgili sınava katılacak adaylardan bazı şartlar aranmakta ve bu şartları taşıyan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından almış oldukları puan duruma göre bir sıralama yapılacak kadro sayısının 20 katı kadar aday Giriş sınavına tabii tutulacaktır.

SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI.:

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Memur alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devle Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Giriş sınavının yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile yani 01 Ocak 2019 tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az dört yıllık eğitim veren fakültelerin iktisadi, idari bilimleri , İşletme, Hukuk ve Siyasi bilimler bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Ayrıca adaylardan Giriş sınavı durumu belirlemek için 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP48 puan türünden en az 75 ve üzeri puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan 12 Şubat 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup adaylar başvurularına 15 Şubat 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 15 Mart 2019 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular başvuru tarihleri içerisinde, TEDAŞ resmi internet sitesi olan (www.tedas.gov.tr) adresinden alınacak başvuru formunu eksiksiz doldrarak son başvuru günü en geç saat 17:00 a kadar “TEDAŞ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No: 2 Kat: 13 06520 Balgat-Çankaya/ANKARA” adresine şahsen veya posta ile yapmaları gerekmektedir. İlgili ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Yayımlanacak diğer memur alımı ilanlarına ulaşmak ve ilan yayımlandığında anında bildirim almak için İşn Olsa Mobil Uygulamasını telefonunuza indirerek anında ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız