Türkiye Büyük Millet Meclisi memur alımı sonuçlarını açıkladı.Az önce 17 Ağustos 2021 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre 10 memur alımı sonuçları açıklandıi Sözlü sınav 8 temmuz 2021 tarihinde yapılmıştı. Sözlü sınav sonucuna göre 10 memur alımı kadrosuna atanmaya hak kazanan adaylar belli oldu.

SONUÇLAR AÇIKLANDI!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatında İlk Defa Göreve Başlayacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda yazılı ve sözlü sınavla Kurumumuz arşivlerinde yer alan Osmanlıca arşiv belgelerinin tespiti, çevirisi, düzenlenmesi ve verilecek diğer görevleri yapmak üzere (10) adet memur alınması amacıyla açılan sınavın sözlü aşaması 08.07.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleştirilen sözlü sınavlar sonucunda söz konusu kadrolara atanmaya hak kazanan adaylara ilişkin liste aşağıda yer almaktadır.

Atanmaya hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.

Sözlü sınavda başarı bulunan adayların, aşağıda yer alan aday bilgi formunu en geç 27.08.2021 Cuma günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine e-posta olarak göndermesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim