Taşpınar Belediyesi farklı kadrolarda memur alımı yapacak. Başvuru süreci Bugün başladı. Söz konusu ilana göre Taşpınar Belediyesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Mahalli İdarelere ilk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre 3 farklı kadro için memur alımı yapacak.

Bu kapsamda alımlar 1 İtfaiye Eri Alımı, 1 Tahsildar Alımı ve 1 Düz Memur alımı yapılacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için başvuru şartları ve istenen belgeler şöyle:

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Taşpınar Belediyesi memur alımı başvuruları Bugün ( 12 Nisan 2021 ) itibari ile başlamış olup en geç 16 Nisan 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular aşağıdaki istenen belgeler ile birlikte elektronik ortamda veya şahsen belediyeye yapılacaktır.

Online Başvuru Yöntemi:

Başvuru belgelerini elektronik ortamda belediyemizin [email protected] internet adresine gönderebilirsiniz.

Şahsen Başvuru Yöntemi:

Şahsen yapılan başvurularda Taşpınar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

  • Başvuru Formu Kurumumuzdan veya belediyemiz www.taspinar.bel.trinternetadresinden temin edilecektir.
  • Nüfus cüzdanı aslı veya Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,
  • Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, E-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi(aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı,
  • Erkek adaylarda Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • 2 Fotoğraf(1 adedi forma yapıştırılacak),
  • İtfaiye eri kadrolarına başvuracak adaylar için En az B sınıfı sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyenin memur alımı ilanına başvuru için genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşını doldurmamış olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURU KILAVUZU