Tarım Kredi Kooperatifleri geçtğimiz günlerde yayımladığı ilan ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere memur alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık sona ermektedir. Bu kapsamda fakrlı bölgelerdeki birliklere alım yapılacak.

Bu yönde Ziraat Mühendisi Alımı ve Kooperatif görevlisi Alımı yapılacak. Toplamda 26 Memur Alımı yapılacak olup Kooperatif görevlisi adayları için KPSS puanı şartı aranacakken Ziraat Mühendisi alımları için herhangi bir KPSS Şartı aranmayacaktır.

Alımlar Samsun Bölge Birliğine 9 Kooperatif Görevlisi ve 7 Ziraat Mühendisi alınacak.

Trabzon Bölge Birliğine 3 Ziraat mühendisi ve 7 Kooperatif görevlisi alınacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımı başvuruları 26 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 6 Ağustos 2021 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını Tarım Kredi Kooperatifleri adresi üzerinden yapacak olup Mesat saati bitiminie kadar başvuru yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI BURADA

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Mülakata çağrılacak adayların listesi ve istenecek belgeler ile diğer hususlar ;www.tarimkredi.org.tr adresinden yayınlanarak ilan edilecektir. İlan, tebliğ niteliğinde olup, Mülakata katılmaya hak kazanan adayların adreslerine ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILACAK?

Kooperatif Görevlisi kadrosundan başvuran adaylar, ikamet ettikleri il sınırları içerisinde, elektronik ortamda beyan ettikleri (Lisans mezunu adaylar için 2020 yılı KPSS (Lisans) sınavının KPSS P3 puan türünden en az 60 puan alanlar başvuruda bulunabilir) KPSS puanları doğrultusunda en yüksek olandan başlanarak sıralanacak olup, her il için tespit edilen ihtiyacın 5 katı aday mülakata çağrılacaktır. Sıralamada en sonda aynı puana sahip birden fazla adayın olması halinde, bu puana sahip adayların tümü mülakata çağrılacaktır.

Ziraat Mühendisi kategorisinden başvuruda bulunan adaylar (Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesine sahip olanlar) , Samsun/Trabzon Bölge Birliğine bağlı illerin tümünde ikamet edenler, ilin bağlı bulunduğu Bölge Birliği kontenjanına başvuruda bulunabileceklerdir. Belge puanları doğrultusunda en yüksek puandan başlamak suretiyle sıralama yapılacak olup, Samsun/Trabzon Bölge Birliğine toplamda tespit edilen ihtiyacın 5 katı aday (her bölge için ayrı ayrı değerlendirilerek hesaplanacak) mülakata çağrılacaktır. Sıralamada en sonda aynı puana sahip birden fazla adayın olması halinde, bu puana sahip adayların tümü mülakata çağrılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim