Tarım Kredi Kooperatifleri uzun süredir ilan yayımlamıyordu. Az önce Tarım Krediden gelmiş olan duyuruya göre Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Proje kapsamında memur alımı yapacağını bildirdi. Bu doğruştuda Tarım Kredi Kooperatifleri merkez Birliği Geliştirilmiş Pazar Bağlantıları ile Mültecilere ve Türkiye vatandaşlarına kayırlı tarım İstihdamı Destek Projesi kapsamında Hukuk Danışmanı alımı yapacağını bildirdi.

PROJE DETAYLARI NEDİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri Memur Alımı adına Proje detayları için resmi açıklamasında, "Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Geliştirilmiş Pazar Bağlantıları ile Mülteciler ve Türkiye Vatandaşlarına Kayıtlı Tarım İstihdamı Desteği Projesi için AB Sığınmacı Mali İmkan Fonu kapsamında Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası (Dünya Bankası) ile Avrupa Birliği’ne proje başvurusu kabul edilmiş olup, uygulama aşamasına geçilmiştir. Bu proje kapsamında alınan fon davetin düzenlendiği alıma ilişkin sözleşmenin ödemelerinde kullandırılacaktır" dedi.

PROJE ÇALIŞMA SÜRESİ BELLİ OLDU!

Hukuk Danışmanı hizmeti kapsamında alımı yapılacak memur adayları için çalışma süresi belli oldu. Bu kapsamda adaylar için çalışma süresi 10 Ay olacakdır. Temmuz 2021 tarihi ile başlaması beklenen Proje için çalışmalar Nisan 2022 tarihine kadar devam edecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Hukuk Danışmanlığı kapsamında adaylardan genel olarak, Seyehat kısıtlaması olmamak, Esnek çalışma saatlerine ve yoğunluğa uyabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Takım çalışmasına yatkın olmak gibi genel nitelikler aranacak.

Ancak Özel olarak,

  • Hukuk lisans derecesine sahip olmak,
  • Sözleşme Hukuku veya Kamu Hukuku alanında lisansüstü çalışma yapmış olması tercih sebebidir,
  • Sözleşme hukuku alanında minimum 5 yıllık tecrübe sahibi olması,
  • Kamu kurum ve kuruluşlarıyla çalışma tecrübesine sahip olması,
  • Mevzuat incelemesi, değerlendirmesi ve değişiklik önerisi yapma gibi konularda daha önce çalışma yapmış olmak,
  • Tarım sektörüne yönelik çalışma yapmış olması tercih sebebidir,
  • Uluslararası kuruluşlar tarafından finanse edilen projelerde veya uluslararası etkinliklerde/çalışmalarda yer almış olması tercih sebebidir,
  • Ortak bir hedefe ulaşmak için bir dizi farklı kuruluşla çalışma tecrübesi,
  • Değişen iş programı gereksinimlerine hızla uyum sağlamada yüksek düzeyde enerjik olmak, inisiyatif kullanabilmek ve esneklik olabilmek,
  • Sorunları çözme yeteneğine sahip olmak,
  • İngilizce biliyor olmak,
  • Microsoft Office Programlarını (Word, Excel, Outlook, PowerPoint) kullanabilme deneyimine sahip olmak.

PROJE BAŞVURU SÜRECİ:

Projeye başvurular yayım tarihi olan 17 Haziran 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece utlukent Mahallesi, 1964.Sokak No:13 FESAS Proje Ofisi Ümitköy Çankaya ANKARA adresine gerçekleştirmeleri gereklidir.

RESMİ DUYURU BURADA: www.tarimkredi.org.tr/gundem/duyurular/hukuk-danismanligi-hizmet-alimi/

Editör: TE Bilisim