Tarım Kredi Kooperatifleri resmi web adresi üzerinden yayımlamış olduğu duyuruda, eksik bulunan kadrolarında personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamalarda personel alımlarının Tekirdağ Bölge Birliği' ne bağlı şehirlerde gerçekleştirileceğine yer verdi. Bu personel alımlarında önlisans ve lisans eğitim düzeyleri üzerinden ilanlar yayımlanmıştır. Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesine yapılacak personel alımları için 5 ayrı şehirden bahsedilmektedir. Bu noktada alımların Edirne, Çanakkale, İstanbul, Tekirdağ ve Kırklareli illerine yönelik olarak gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. Önlisans mezunları için Kooperatif Görevlisi, Lisans mezunları için de Ziraat Mühendisi kadrolarından alımlar sağlanacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat Mühendisi ve Kooperatif Görevlisi kadrolarından olmak üzere toplamda 39 memur alımının yapılacağı ilanda, adayların başvurularda taşıması gereken şartlara kısaca göz atalım. İki kadroya başvuracak adayların taşıması gereken ortak özellikler 30 yaşından büyük olmamak, erkek adaylar için askerlik yapmış olmak, tecilli olmak ya da ilan son başvuru tarihine kadar terhis olacak olmak, sağlık problemi bulunmamak ve yurdun her yerinde çalışmayı kabul etmek şeklinde özetlenmektedir. Yapılacak başvurularda adayların KPSS puanlarının en az 60 olması istenmektedir. Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı İzin Belgesi olan adaylar, KPSS şartı aranmadan müracaatlarını yapabilecekler.  

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvurular 1 Nisan 2019 tarihi itibariyle başlayacak ve 12 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecektir. Adayların başvurularda kendilerinden teslim edilmesi istenen belgeleri mutlaka ilgili tarihler arasında teslim etmelidirler. İlanla alakalı tüm detaylara kurumun web adresi üzerinden erişilebilmektedir.

Editör: TE Bilisim