Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımı faaliyetlerine devam ederken öte yandan beklenen sonuçları açıkladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan 109 memur alımı için başvuru sonuçlarını açıkladı. Adaylar sonuçların açıklanmasını beklerken fazla bekletmeden açıklayan Türkiye tarım Kredi adayları sevindirdi.

4 BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE 109 MEMUR ALINACAK!

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Ankara, Kayseri, Samsun ve Trabzon il bölge müdürlüklerinde bulunan tarım Kredi kooperatiflerine personel alımı yapılacak. Adaylar başvurularını geçtiğimiz hafta tamamladı.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Söz konusu olan Müdürlüklere personel alımı için sonuçlar açıklandı.

Samsun ve Trabzon Bölge Birliklerine bağlı kooperatiflerde çalıştırılmak üzere yapılan sınavı (mülakat) kazanan adaylar:

Başvurularını yapmış ve sınavda başarılı olan adaylar açıklandı.

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Adayların tamamlaması gereken belgeler

1. Nüfus cüzdanının onaylı sureti,

2. Öğrenim belgesinin aslı veya onaylı sureti, (E-devlet üzerinden temin edilebilir)

3. Adli Sicil Kayıt Belgesi, (E-devlet üzerinden temin edilebilir)

4. İkametgâh ilmühaberi, (E-devlet üzerinden temin edilebilir)

5. Tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak sağlık raporu,

6. Askerlik terhis belgesi veya tecil belgesi asılları veya onaylı suretleri, (E-devlet üzerinden temin edilebilir)

7. 6 adet vesikalık fotoğraf.

Ankara ve Kayseri Bölge Birliğinde mülakata katılmaya hak kazanan adaylar belli oldu

Ankara ve Kayseri Bölge Birliklerine bağlı Kooperatiflerde istihdam edilecek Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi için 09.08.2021 – 20.08.2021 tarihleri arasında yapılan başvuruların incelenmesi tamamlanmış olup, adaylar tarafından yanlış ve yanıltıcı beyanda bulunarak yapılan başvurular geçersiz sayılmıştır.

Mülakat sınavına katılmaya hak kazanan adaylar, gerekli kontrollerin yapılmasının ardından tespit edilmiştir.

Mülakat sınavına katılacak adayların;

T.C. Ziraat Bankası Kamu Kurumsal Şubesi nezdindeki Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğünün 1745-37712027-6155 nolu (IBAN Numarası TR960001001745377120276155) hesabına 50.-TL yatırmaları, banka dekontu (internet bankacılığı veya bankamatik ile yapılan havale çıktısını) ve e-mail adreslerine gönderilen açıklamalar doğrultusunda, hazırladıkları dosya ile birlikte Covid-19 tedbirleri kapsamında gerekli hassasiyeti göstererek, mülakat saatinden yarım saat önce mülakat yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir

Kooperatif görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı başvuru sonuçları için BURAYA TIKLA

43 YENİ MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Tarım Kredi Kooperatifleri yayımladığı yeni ilan ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Konya ve Antalya bölge birliklerinde görevlendirmek üzere 43 Ziraat Mühendisi Alımı ve Kooperatif görevlisi alımı yapacak. İlan için başvurular 23 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 3 Eylül 2021 tarihine kadar başvuru yapılması gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.