Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı şehirlerde olmak üzere 49 Memur alımı yapılacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış ve başvuru süreci devam etmekte olan ilana göre Tarım Kredi Sakarya ve Kütahya Bölge birliğinde görevlendirmek üzere Ziraat Mühendisi Alımı ve Kooperatif Görevlisi Alımı yapılacak. 

Hangi Şehirlerde Memur Alımı Yapılacak?

Adayların merak ettiği konulardan biriside hangi bölge brliklerine ve hangi illerde memur alımı yapılacağı oldu.

Sakarya Bölge Birliğinde görevlendirmek üzere Bartın, Bolu, Düzce, Karabük, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak illerinde olmak üzere 11 Kooperatif Görevlisi alınacak. Ziraat Mühendisi pozisyonunda ise 6 Personel olmak üzere Sakarya Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge birliklerinde görevlendirilmek üzere toplamda 17 personel alımı yapılacak.

Kütahya Bölge Birliğine bağlı olan Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde olmak üzere 21 Kooperatif Görevlisi Alımı yapacağını bildirdi. Ziraat Mühendisi pozisyonunda ise 11 kişi alınacak olup toplamda 32 personel alımı yapılacak.

Başvuru içim KPSS Gereklimidir?

Kooperatif görevlisi alımları 2020 yılı KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. Ziraat Mühendisi alımları için ise adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacaktır.

Genel Başvuru Şartları Nelerdir?

Adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Yurdun her yerine çalışmayı kabu etmiş olmak ve Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, 3. 03.08.2021 tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak, (03.08.1991 ve daha sonra doğanlar müracaat edebilirler.) Erkeklerde askerlikle ilişkisi olmamak veya tecilli olmak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Nasıl Yapılacak?

Başvuru süreci ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 18 Ekim 2032 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru hakkında bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim