Tarım Kredi Kooperatifleri Memur Alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 47 kişilik boş kadro ile Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapacak. Söz konusu ilan için başvurularda artık son güne geldik. Peki Tarım Kredi Kooperatifleri 47 Memur Alımı detayları nelerdir? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

47 MEMUR ALIMI DETAYLARI NELERDİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri iki farklı bölgede olmak üzere 47 Memur Alımı yapacaını bldirmişti. Bu kapsamda Gaziantep ve mersin Bölge birliklerindeki şehirlerde 47 kişilik boşluk ile Kooperatif Görevlisi Alımı ve Ziraat Mühendisi alımı yapılacak. Kontenjan Dağılımı ise;

Gaziantep Bölge Birliklerine 6 kişilik kadro ile Kooperatif Görevlisi alınacak. Gaziantep'te 2 ve Kahramanmaraş'ta 4 Kooperatif Görevlisi alınacak. Ziraat Mühendis alanında 14 Personel alımı yapılacak.

Mersin bölge biirliğindeki illerde ise, Kooperatif Görevlisi alanında 18 kişilik kadro ile 3 Adana, 5 Hatay, 6 Mersin ve 3 Osmaniye'de alım yapacak.Ziraat Mühendisi alımları ise toplamda 9 kişiden oluşacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranacak. Genel olarak" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Aynı zamanda Kooperatif Görevlisi Alımı için 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den en az 60 puan almış olmak ve Ziraat Mühendisi alımı için ise KPS şartı aranmayacaktırç

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Tarım kredi Kooperatifleri memur alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 8 Kasım 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar tarım Kredi Kooperatifleri resmi İnternet adresi üzerinden başvurularını gerççekleştirebilirler.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Tarım Kredi Kooperatiflerine başvurular 28 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olup 8 Kasım 2021 tarihinde sona ermektedir. Başvuru sonuçlarının ise en geç 10 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim