Kamu kurumlarından atama bekleyen adaylara müjdeli haber geldi. 2 Bakanlık ile 1 askeri Komutanlığın ihityaç bulunan kadrolarındaki personel eksikliklerinin giderilmesine yönelik olarak bugün yeni ilanlar açıkladılar. Diğer yandan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Eylül ve Ekim aylarında 2 bin personel alımı yapacak. Son olarak 2018 yılında gerçekleşen Gelir Uzman Yardımcısı kadrosundaki alımların ardından uzun bir zaman sonra 2020 GUY ilanı önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Adaylar GUY alımı için alım sayısının 3 bin olmasını istemekteler. Öncesinde Hazine Bakanlığından bir ilan daha geldi bu ilanda büro memuru kadrolarında istihdam edilecek.

HAZİNE BAKANLIĞI MEMUR ALIMI;

Hazine ve Maliye Bakanlığı 53 memur alımı ilanı açıklandı. personel alımında destek personelleri kadrolarından 2 şoför, 25 yardımcı hizmetler personeli alımı yapacak. 3 büro personeli kadrosunda bilgisayar işletmeni alacak. Tekniker kadrosunda; 3 elektrik, 2 inşaat, 2 sıhhi tesisatçı, 1 iklimlendirme personeli kadrosu olmak üzere toplamda 53 kişi istihdam edilecek. Başvurular 16 Ekim 2020 tarihinde tamamlanacak.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI

Sahil Güvenlik Komutanlığı 2 farklı ilan açıkladı. İlanlardan bir tanesi terörle mücadelede malul sayılabilecek adaylar için olacak. Diğer ilanda ise sürekli işçi kadrosunda 2 engelli alımı yapılacak. Toplamda 4 kişilik alımlar İŞKUR üzerinen başvuruları devam ediyor. İlanlara başvurular online olarak yapılabilecek.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞINA BAĞLI İŞÇİ ALIMI;

Tarım ve Orman Bakanlığından açıklanan ilanda ise daimi süreli temizlik görevlisi alımı olacak. Adaylardan istenilen başvuru şartlarında en az lise ve dengi okullardan mezun olanlar başvuru yapabilecekler. B sınıfı ehliyet sahibi olmak, fiilen askerliğini yapış yada muaf olmak gerekmektedir. Adaylardan KPSS şartı aranmayacak. Yapılacak olan kurada isimlerinin çıkması gerekli olacak. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim