Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına yapılacak personel alımları ve hangi unvanlarda alım yapılacağı adaylar tarafından beklenmekteydi. Tarım Bakanlığına memur alımı için yeni bir açıklama Bakanlığın en yetkili isminden Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba'dan geldi. Bakan Fakıbaba Şanlıurfa'da yerel bir televizyona katıldı. Burada gündeme ilişkin pek çok konuda değerlendirmelerde bulundu. Yapılan açıklamalardan önemli bir başlık ise Tarım Bakanlığı memur alımını kapsıyor.

BAKANLAR KURULUNDA GÜNDEME GELDİ!

Yerel Tv'nin konuğu olan Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba soruları yanıtladı. Personel alımı konusunda gelen soru üzerine bakanlığa yapılacak atama konusunun Bakanlar Kurulunda gündeme geldiğini aktardı. Tarım Bakanlığına alımlar için Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun destek verdiğini belirtti. 

Atama bekleyen bir çok ziraat mühendisi, su ürünleri, gıda mühendisi, teknisyen, veteriner hekimin bulunduğunu, bakanlığın bunlara ihtiyaç duyduğunu, Bakanlar kurulunda atamanın yapılmazsa dezavantaj oluşturacağını aktardığını belirtti. Tarım Bakanlığına yapılacak personel alımı için yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Yeni gelişmeler için İşin olsa mobil uygulamamızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim