Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımlarıyla alakalı çok sayıda aday taleplerini aktarıyor, bakana seslerini duyurmaya çalışıyorlardı. Twitter ve Facebook üzerinde hashtag çalışmaları gerçekleştirilerek bakanlık bünyesine artık hatrı sayılır bir personel alımı yapılması isteniyordu. Konuyla ilgili süreç bir türlü netleşmemiş, bakan tarafından da yeni bir açıklama gerçekleştirilmişti.

BAKAN NORM KADRO DEMİŞTİ

Bakanlığın personel ihtiyaçları konusunda açıklamalar gerçekleştiren Bakan Bekir Pakdemirli, iki bakanlığın birleştirilmesinden doğan bir personel ihtiyacı olduğunu, özellikle orman tarafında bunun hissedildiğini ifade etmişti. Personel alımı için bir takvim belirtmeyen bakan, norm kadro çalışmalarının tamamlanabilmesi için 1 yıllık bir sürenin gerekli olduğunu söylemişti.

AÇIKLAMALARIN ARDINDAN İLAN DUYURULDU

Yukarıda aktarılan açıklamalardan kısa bir süre sonra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bakanlık bünyesine 5 bin personel alımı yapılacağını ifade etti. Bakanlık bünyesine yapılacak bu 5 bin personel alımı için kadrolara değindi ve müjdeli haberi verdi.Açıklamada 2700 orman muhafaza memuru, 300 şoför, 1200 orman mühendisi ve 800 düz memur alımı yapılacağını vurguladı. İlana yönelik tarih verilmedi ancak bizler İŞİN OLSA ekibi olarak bu ilanların Nisan-Mayıs ayları arasında yayımlanabileceğine ihtimal verdiğimizi aktarmak isteriz.

Yakın zaman içerisinde Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine yukarıda bilgilendirmeleri gerçekleştirilen kadrolar üzerinden toplamda 5 bin memur personel alımı yapılması beklenmektedir. Bu ilanlar yayımlandığında ilk siz haberdar olmak isterseniz İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

iOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim