Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere Merkezi atama ile memur alımı yapacağını bildirmişti. 2021/1 kapsamında memur alımı duyurusuna göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Ön Lisans ve Lisans mezunu seviyesinde memur alımı yapacağını bildirmişti.

ÖSYM merkezi atamalar 1 - 8 Temmuz 2021 tarihleri arasında alınmıştı ve tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte adaylara duyurulmuştu. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne atanan adaylar için ise az önce bir duyuru geldi.

KPSS 2021/1 İLE ÖSYM’CE KURUMUMUZ EMRİNE YERLEŞTİRİLEN ADAYLAR HAKKINDA DUYURU

KPSS 2021/1 ile ÖSYM’ce Kurumumuza yerleşen adayların, atamalarının yapılabilmesi için aşağıda istenilen belgeleri tamamlayarak en geç 06.08.2021 tarihine kadar Genel Müdürlüğümüzde olacak şekilde, posta yoluyla iadeli taahhütlü olarak Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığına (Dikmen Cad. No:14 Bakanlıklar/ANKARA) gönderilmesi gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER:

1. Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)

2. Adli Sicil Kaydı Belgesi (e-Devlet Kapısı "www.turkiye.gov.tr" adresinden alınan)

3. Askerlik Durum Belgesi (e-Devlet Kapısı "www.turkiye.gov.tr" adresinden alınan)

4. 4 Adet Vesikalık Fotoğraf (Son altı ay içerisinde çekilmiş, Kılık Kıyafet Yönetmeliğine uygun)

5. 1 Adet Diploma Fotokopisi

6. 1 Adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

7. Personel Beyan Formu ( https://www.tkgm.gov.tr/personel-db/formlar adresindeki "Formlar" bölümünden temin edilecektir.)

8. Personel Bilgi Formu (Tek Kağıda Arkalı-Önlü) (https://www.tkgm.gov.tr/personeldb/formlar adresindeki "Formlar" bölümünden temin edilecektir.)

9. Mal Bildirimi Formu (Tek Kağıda Arkalı-Önlü) (https://www.tkgm.gov.tr/personeldb/formlar adresindeki "Formlar" bölümünden temin edilecektir.)

10.Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (https://www.tkgm.gov.tr/personel-db/formlar adresindeki "Formlar" bölümünden temin edilecektir.)

NOT: Kurumumuz emrine yerleşen adayların atamaları yapıldıktan sonra kendilerine ayrıca yazılı tebligat yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim