11 Ocak 2018 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre, Spor Toto Teşkilatı bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini gidermek amaçlı alım yapacak. Yayımlanan ilana göre Spor Toto Teşkilatı bünyesine 5 kişilik boş kadro ile Avukat alımı gerçekleştirecek. Adaylar ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başvurularına başlamışlardı ancak başvurularda son günlere gelindi ve hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Spor Toto Teşkilatı alımını yapacağı Avukat adaylarından Hukuk fakültesi mezunu veya buna denkliği olan ve YÖK onaylı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak şartı arayacaktır. Ayrıca son başvuru tarihi itibari ile Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olunmasıda gereklidir. 

Başvurularına 11 Ocak 2018 tarihi ile başlayan adaylar başvurularını en geç 22 Ocak 2018 tarihi günü mesai saati bitimine kadar yapmaları gerekmektedir. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup başvuru ve diğer işlemler Türkiye İş Kurumu tarafından alınacaktır. Buna göre adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumunun ilgili birimlerine şahsen veya Türkiye İş Kurumu Resmi İnternet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresinden elektronik ortamda başvuru yapmaları gerekmektedir. Adaylar Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana ve yabloya aşağıdan ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim