Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü Memur alımı için ilan yayımladı. Yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü 6 farklı ilde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına memur alımı yapacak. Başvuru süreci başlamış olan memur alımı ilanları için detayları İşin Olsa ekibi olarak siz değerli okurlarımızda paylaşıyoruz.

Alım Yapılacak İller ve Kadro Dağılımı Belli Oldu!

Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü 6 farklı ilde bulunan SYDV lere Belirsiz süreli çalışacak ve KPSS 60 puan ile memur alımı yapacak. Alımlar Büro Memuru Alımı ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alanlarında yapılacak. İşte Şehirlere göre dağılım:

  • Afyonkarahisar Çay SYDV 3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak
  • Kahramanmaraş Nurhak SYDV 1 Büro Görevlisi alacak.
  • Kastamonu Çatalzeytin SYDV 1 Büro Görevlisi,
  • Kütahya Hisarcık SYDV 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi,
  • Malatya Kale SYDV 1 Büro Görevlisi,
  • Tunceli Nazımiye SYDV 1 Büro Görevlisi alacak.

KPSS En Az 60 Puan Şartı Var!

Söz konusu ilanlar için adayların lisans mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca Bu yönde ÖSYm tarafından yapılan ve Geçerlilik süresi dolmamış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 60 puan alınmış olması gereklidir.

Başvuru Şartları Nedir?

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak

- 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak

- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak

- En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak

- Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak

- İş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak

- Başvuru yapacak adaylar aktif ilanlardan sadece bir tanesine başvuru yapabilir. Başvuru yapılan ilan mülakat sürecini tamamladıktan sonra aday başka bir ilana başvurulabilecektir.

- Başvurunuzun geçerli olması için internet üzerinden başvurunuzu yaptıktan sonra ilan için istenen belgeleri başvuru süresi dolmadan başvuru yaptığınız ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ulaştırmanız gerekmektedir. Belgelerini teslim etmeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Nasıl Başvuru Yapılacak!

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi İnternet adresi üzerinden Elektronik ortamda başvuru yapılacaktır. Her ilan için başvuru tarihi farklılık göstermekte olup yukarıdaki görselde son başvuru tarihlerine ulaşabilirsiniz.

KAMU VE ÖZELE MEMUR ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim