Sosyal Güvenlik Kurumu memur alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı illerde olmak üzere 55 memur alımı yapacak. Buna göre Sosyal Güvenlik Kurumu Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen “Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” adı altında projede çalıştırılacak destek ekibine tam süreli sözleşmeli memur alımı yapılacak.

SGK tarafından adaylara sınav yapılacak olup sınavda başarılı olan adayların istihdamı sağlanacaktır.

Alım Kadroları Nedir?

Sosyal Güvenlik Kurumu “Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” adı altında Ankara, İstanbul, Antalya, Bursa, İzmir, Elazığ ve Malatya illerinde alım yapılacak.

Sınava Katılma Şartları Nedir?

Sosyal Güvenlik Kurumu adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yurtiçi veya Yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak şartları aranacak.

Başvurular Nasıl Ne Zaman Yapılacak?

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve başvurularını en geç 05 Nisan 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde adaylar başvurularını Sosyal Güvenlik Kurumu internet adresinden www.sgk.gov.tr temin edilecek başvuru formu ile özgeçmiş ve istenen belgeler ile birlikte “Sosyal Güvenlik Kurumu B Blok Kurum Gelen Evrak Servisi (Z-28) Ziyabey Cad., No:6, Çankaya, 06520, Ankara” adresine şahsen veya elden teslim etmeleri gerekmektedir. İlanın tam metnine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim