Ankara' da siteler esnafı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada yaptığı açıklamasında ülke gündemine ve beka tartışmalarına yönelik önemli ifadelere yer verdi. Konuşmasında bekçi alımlarıyla alakalı bekçi sayısına da değinen ve Ankara' ya yapılacak bekçi alım sayısına bugün onay verdiğini ve imzaladığını aktardı.

SÜLEYMAN SOYLU CANLI YAYINDA AÇIKLADI - SAYI BELLİ OLDU

Ankara' ya bekçi alımıyla alakalı olarak kadro sayısını aktaran Bakan Süleyman Soylu, bekçi alımlarında idari amirlere de toplantı yapıp talimat verdiğini aktardı. Açıklamasında bekçilerin görev almasıyla beraber hırsızlık oranlarındaki, suç oranlarındaki düşüşlere dikkat çektiği konuşmasında, bunun ay içerisinde daha fazla düşürülmesi noktasında talimat verdiğini ve amirlerin görevini bu ay içerisinde yerine getirmek durumunda olduklarına değindi. Konuşmasında dün gündeme yansıyan bekçi alımı konusunda ve polis alımı konusunda önemli ifadeler kullanan Bakan Soylu, 15 bin polis alımı yapılacağını vurguladı.

SİTELER ESNAFINA MÜJDELEDİ

Ankara' da bekçi alımı konusunda Mart ayında yayımlanacak 8 bin kişilik kadrodan, Ankara' nın 500 kişi alacağını ve bu konuda imzayı bugün attığını ifade eden Bakan Soylu, bekçilerin Ankaralıların güvenli ve huzurlu şekilde uyumaları için görev başında olacaklarına vurguda bulundu. Bekçilerin görev almasıyla elde edilen kazanımlara değindi.

DİĞER İLLERE NE KADAR ALINACAK?

Daha önce yaptığımız haberde de aktardığımız üzere şuanda İstanbul' a 1000, Ankara' ya 500 kişilik kadro bilgisi verildi. Toplamda 8 bin kişilik bekçi alım kadrosundan 1500 kişi iki şehire dağıtıldı. Bu açıklamalara ek olarak Yozgat' ın da kadro alacağı biliniyor ancak sayısı henüz netlik kazanmadı...

İLANLAR YAYIMLANACAK - İNDİR BİLDİRİM AL

BEKÇİ ALIM İLANLARI 1-2 GÜN İÇERİSİNDE YAYIMLANACAK, YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALMAK İÇİN AŞAĞIDAN UYGULAMALARIMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ!

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim